Retea de proxeneti condusa de doi frati din Navodari, anihilata

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:19

O intreaga retea de proxeneti al carei fief era judetul Constanta s-a destramat, cand politistii i-au identificat pe sefii clanului. Sunt doi frati din Navodari, care au facut avere vanzand trupurile unor fete, unele minore.

Erau secondati de sapte complici, cautatorii de tinere credule, gata sa-si lase familiile pentru eternul miraj: o slujba bine platita, in strainatate.

Bietele victime aflau adevarul dupa cel mult cateva zile, cand indivizii le plasau primilor clienti.

Politistii au descins in casele a doi frati din Navodari pe care ii banuiau ca ar conduce o retea de proxenetism. Au gasit in casa acestora peste 30.000 de euro, un pistol si 50 de cartuse, o sabie si aproape o jumatate de kilogram de aur.

Se pare ca proxenetii ar fi castigat din aceasta afacere peste jumatate de milion de euro, bani pe care i-au investit in imobile, terenuri, autoturisme de lux si bijuterii din aur. Anchetatorii au pus sub sechestru trei apartamente, doua case si doua terenuri intravilane.

Filiera, formata din noua persoane, a racolat zece tinere, dintre care sase minore, cu promisiunea unor slujbe in strainatate. Pe cele mai multe le-au obligat sa se prostitueze, iar cele care se impotriveau erau sechestrate, violate si filmate. Anchetatorii au stabilit ca fetele au fost racolate din Navodari si Corbu in perioada 2005-2011.

Unul dintre capii retelei a fost arestat preventiv, alti opt suspecti sunt cercetati in stare de libertate pentru trafic de minori, viol, pornografie infantila, proxenetism, spalare de bani, contrabanda calificata cu arme, lipsire de libertate, toate cu pedepse cuprinse intre 5 si 18 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO