Pozele compromitatoare din procesul de divort al miliardarului Remus Truica

Ultima actualizare: 04-10-2012 04:26

Dupa scandalul monstru de duminica, de la vila miliardarului din Snagov, soldat cu o plangere penala impotriva omului de afaceri, Irina Truica vrea sa puna mana pe principala proba, cu ajutorul careia sa dovedeasca faptul ca sotul a lovit-o.

Cateva fotografii in care Irina Truica apare imbratisandu-se cu un domn misterios au fost date publicitatii. Imaginile au fost inregistrate, cel mai probabil, chiar pe iahtul lui Remus truica. Cei doi sunt in tinuta de plaja, iar gestul afectuos al femeii care isi tine bratele in jurul barbatului este evident.

Cel din imagine ar fi iubitul ascuns al Irinei, din cauza caruia s-ar fi ajuns la acest divort scandalos daca ar fi sa ii dam crezare lui Remus Truica. Respectivul se numeste Jamel Rehab Bekouche, zis si Sophian. Este francez de origine algeriana si este ospatar intr-un restaurant din Caraibe. Acolo s-ar fi intalnit cu Irina, care era impreuna cu sotul. S-au imprietenit pana cand, potrivit lui Truica, Jamel ar fi depasit granitele amicitiei si i-ar fi furat inima romancei.

Cel mai probabil, aceste fotografii vor fi folosite, de Remus Truica in procesul de divort, ca sa ii convinga pe judecatori de infidelitatea nevestei. Asta dupa ce si Irina le-a aratat magistratilor poze cu Remus si Patricia Kaas. De altfel, cantareata franceza a scris , intr-o carte autobiografica, despre tumultoasa poveste de amor traita alaturi de milionarul Truica. Omul de afaceri a comentat acum o luna aceste dovezi

In paralel cu razboiul infidelitatilor, cei doi duc si o lupta la politie. Duminica, Irina Truica si-a acuzat barbatul ca a lovit-o si a tras-o de par. El a negat. Ea a mers la institutul de medicina legala si a cerut un certificat care sa probeze agresiunea. Miercuri l-a ridicat.

In replica Remus Truica, declara public ca "toate aceste acuzatii sunt vadit nefondate, iar probele pe care le voi administra vor confirma acest lucru. Niciodata nu mi-am lovit sotia, nici in cursul zilei de duminica, 30 octombrie 2011, si nici cu vreun alt prilej. Sotia mea, Ioana - Irina Truica, a recurs la aceasta inscenare pentru a induce in eroare opinia publica in general si instantele de judecata in special."

Numai ca medicii legisti au stabilit ca Irina a fost agresata si ca ranile necesita doua zile de ingrijiri medicale. Certificatul cantareste greu intr-un proces de divort, pentru ca probeaza faptul ca sotul este violent.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO