Prostia, pericol de moarte la Posada. Un pompier a vrut sa stinga un TIR incendiat cu ... COLA

Dată publicare: 04-05-2012 19:39
Dată actualizare: 27-05-2012 06:16


Un TIR plin cu sucuri a luat foc exact langa o conducta de gaze si toti cei aflati in casele din preajma au luat-o la fuga, speriati ca vor sari in aer.

 

Politistii au izolat imediat perimetrul si au oprit circulatia pe ambele sensuri. Interesant este, ca dupa ce pompierii au plecat, convinsi ca si-au facut treaba, incendiul a reizbucnit. La a doua interventie, a sosit un singur militar care, ajutat de oameni, a turnat ... cola peste flacari.

TIR-ul, plin cu bauturi racoritoare, trebuia sa ajunga la Sibiu.

In scurta vreme, camionul era o valvataie imensa cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. Circulatia pe DN 1 a fost total oprita, iar pompierii militari din Sinaia au reusit sa stinga focul in doua ore, dupa care s-au intors linistiti la unitate convinsi ca si-au facut bine treaba. Un focar insa a continuat sa arda si, dupa o vreme, o parte din auto-tren era din nou in flacari.

Oamenii din apropiere s-au apucat sa stinga focul cu sucurile din masina.

Dupa ce au fost sunati din nou dupa ajutor, cei de la ISU au trimis o masina de la brigada civila cu un singur angajat.

Unicul pompier nu putea sa tina si furtunul si, in acelasi timp, sa tureze motorul masinii ca sa fie presiune in conducta, asa ca a fost nevoit sa-si formeze ad-hoc o echipa de servanti pe care i-a pus la treaba. Pe agentul care oprise circulatia l-a urcat in cabina, iar pe ceilalti voluntari i-a pus sa desfaca si sa tina bine furtunul.

In cele din urma focul a fost stins definitiv, insa tirul fost distrus in proportie de 80 la suta.

 

Tags: coca cola, flacari,


VIDEO PROTVPLUS.RO