Principalul suspect in cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", arestat preventiv

Ultima actualizare: 15-04-2013 06:47
Duba

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 29 de zile a principalului suspect in cazul uciderii elevului de la Liceul "Tudor Vladimirescu", al carui cadavru a fost gasit in scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei.

Instanta Tribunalului Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pe numele lui Marius Ionita, in varsta de 19 ani, acuzat ca l-ar fi ucis pe elevul de la Liceul "Tudor Vladimirescu".

Colegii tanarului injunghiat mortal in Capitala au purtat tricouri cu chipul sau la inmormantare. VEZI AICI IMAGINI DE LA INMORMANTARE.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Anchetatorii au cerut instantei Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Marius Ionita dupa ce l-au audiat la Politia Capitalei, stabilind ca este principalul suspect de uciderea elevului de 16 ani, de la Liceul "Tudor Vladimirescu".

Adolescentul a fost gasit mort luni, in jurul orei 16.00, in scara unui bloc de pe strada Cernisoara, de o persoana, care a sunat la 112.

Politistii au constatat, dupa ce au intors cadavrul, ca acesta are la spate doua rani provocate, cel mai probabil, prin injunghiere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO