Colegii tanarului injunghiat mortal in Capitala au purtat tricouri cu chipul sau la inmormantare

Ultima actualizare: 14-04-2013 06:48

George, adolescentul in varsta de 16 ani, injunghiat luni seara a plecat astazi intr-o lume mai buna, lipsita de ura si violente.

Bunicii care l-au crescut si l-au iubit ca pe lumina ochilor sunt devastati dupa aceasta pierdere. Ei spun ca baiatul nu facea parte din nicio banda de cartier si ca cel care i-a luat zilele i-ar fi dat un telefon sub pretextul ca isi sarbatoreste ziua de nastere.

Colegii lui George au purtat tricouri pe care era imprimat chipul prietenului lor. "Tot timpul ne ajuta, era saritor, vesel, glumet. Ii placea sportul, facea judo si ii placea sa danseze. Idolul lui era Michael Jackson", au spus colegii despre el.

George invata la liceul ''Tudor Vladimirescu'' si avea note bune. Bunicul lui povesteste ca peste doua luni urma sa plece in Italia, la mama lui, ca sa isi continue studiile. Destinul i-a fost tragic insa. Luni a fost injunghiat mortal.

"Dimineata s-a sculat, a fost rugat sa isi faca curatenie in camera, si-a sters praful dupa care a zis 'Tata, ies si eu afara'. Ne-am alertat, la un moment dat ne-a sunat politia, am crezut ca s-a dus la crima aia. Cand colo el era", a povestit bunicul lui.

Adolescentul era pasionat de dans, iar anul acesta la Balul Bobocilor, castigase titlul pentru popularitate. Desi era un tanar sportiv, George n-a mai avut timp sa se apere, cand a fost atacat in cartierul Militari. Desi asasinul a povestit ca ii era dator cei din jur sunt surprinsi.

"Am crescut acest copil numai eu stiu cum, i-am oferit de toate. Copilul asta intra la 9 jumate in casa, intarzia 7 minute, nu mai iesea 4 zile afara, am pierdut un copil bun" a marturisit bunicul sau.

Cel care l-a injunghiat mortal pe George a fost arestat preventiv astazi, pentru omor calificat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO