Accident pe E85. Copil de 3 ani si presedintele CC din Rep. Moldova, raniti

Ultima actualizare: 03-10-2012 02:50

Trei masini, printre care si limuzina presedintelui Curtii Constitutionale din Republica Moldova, au fost implicate intr-un grav accident langa Focsani.

 

In acele momente, un tanar tata, aflat la volanul unuia dintre autoturisme a murit, iar copilul sau de 3 ani a fost urcat intr-un elicopter si trimis in Bucuresti. S-au intamplat toate din cauza unui sofer care a vrut sa intre pe drumul european fara sa se asigure.

Accidentul s-a produs pe drumul european E85. De vina este un sofer imprudent care a incercat sa intre de pe el fara sa se asigure. S-a izbit de o masina care circula regulamentar si pe care a azvarlit-o intr-o limuzina ce venea din sensul opus. In ea se aflau presedintele Curtii Constitutionale din Moldova si sotia sa.

In urma accidentului unul dintre soferi, primul izbit de masina intrata neregulamentar, a murit pe loc. Sotia lui si copilul se afla in stare critica. Soferul de la care a pornit totul sustine ca este fara vina.

Dumitru Pulbere, presedintele Curtii Constitutionale din Republica Moldova, se ducea spre Bucuresti la o conventie. In urma accidentului a fost transportat la spitalul de Focsani pentru un control amanuntit.

Soferului considerat vinovat are acum dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO