Prefectul Capitalei: Vom menţine măsurile care deja au fost adoptate. Nu vom adăuga noi măsuri restrictive

Ultima actualizare: 01-11-2020 10:58
Traian Berbeceanu
Inquam Photos / Octav Ganea

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunţat că luni va avea loc şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi nu se au în vedere măsuri de relaxare, având în vedere creşterea numărului de cazuri de infectare din Bucureşti.

Berbeceanu a precizat, însă, că nu vor fi impuse noi restricţii faţă de cele aflate deja în vigoare, scrie News.ro. 

”Mâine va avea loc şedinţa CMSU. Noi am avut o şedinţă pregătitoare cu principalele structuri reprezentate în Comitet. Am solicitat puncte de vedere de la toate structurile reprezentate în Comitet şi vă pot spune că, în unanimitate, ideea este că vom menţine măsurile care deja au fost adoptate prin hotărârea trecută, având în vedere gradul de infectare care a crescut de la o zi la alta. Numărul de pacienţi depistaţi pozitivi îngrijorător, deci nu avem niciun motiv de relaxare”, a anunţat, duminică, Traian Berbeceanu.

Prefectul Capitalei a precizat, însă, că nu vor fi adăugate noi restricţii la cele caredeja sunt în vigoare.

În ceea ce priveşte o eventuală redeschidere a şcolilor – aşa cum cer diferite structuri sau anumiţi politicieni – Berbeceanu a precizat că, având în vedere actele normative care sunt în vigoare, la peste 3 cazuri la mia de locuitori, şcolile funcţionează în scenariul online.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO