Politistul ranit de un interlop intr-un bar din Targoviste, adus in tara

Ultima actualizare: 03-11-2012 19:53

El a primit ingrijiri pana acum la o clinica din Viena si va urma recuperarea la Spitalul Militar din Capitala. Ministerul de Interne ii plateste in continuare tratamentul tanarului care, dupa atac, a intrat in coma profunda.

O echipa de medici romani a fost la Viena pentru a vedea cum decurge recuperarea politistului. Impreuna cu medicii austrieci, au decis ca el sa continue tratamentul in tara, in spitalul Militar, la standarde medicale echivalente celor din Viena.

Toate cheltuielile de pana acum si cele care vor urma sunt suportate de Ministerul de Interne. Vorbim aici de sume de ordinul zecilor de mii de euro.

Codrut Oprea, are 24 de ani, si era, spun colegii lui, unul dintre cei mai buni politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale din Targoviste. In septembrie anul trecut cerceta consumul de droguri dintr-un bar, cand a fost lovit pe la spate, cu o sticla in cap, de George Daniel Uta, zis Danezu.

La 21 de ani, Danezu' este cunoscut ca facand parte din clanul Ghenosu'. El a fost arestat preventiv si este cercetat pentru tentativa de omor.

Danezu' sustine ca era baut si l-a confundat pe politist cu un rival; autoritatile cred insa ca fapta lui a fost deliberata. Surse din interiorul anchetei spun ca membrii clanului Ghenosu planuisera sa atace un politist pentru a-si demonstra puterea. Codrut Oprea este cel care l-a anchetat pe Danezu' in urma cu un an cand acesta si-a batut iubita, cu o violenta iesita din comun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO