Răsturnare de situație în cazul bărbatului lovit de tramvai, în Capitală


Ultimul update: Sambata 02 Februarie 2019 11:52
Data publicarii: Sambata 02 Februarie 2019 07:08
Categorie: Stiri actuale
accident tramvai

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a murit lovit de tramvai, în Capitală. Potrivit unor surse judiciare, cazul nu poate fi tratat ca o crimă.

Vineri, după incident, martori au declarat că bărbatul de 54 de ani a fost împins. Pe parcursul anchetei, după audierea mai multor persoane și administrarea mai multor probe, nu au fost descoperite indicii în acest sens.

Astfel, surse apropiate anchetei au declarat pentru Știrile Pro TV că, în momentul producerii tragediei, în preajma bărbatului nu se afla nicio persoană, deci este practic imposibil să fi fost împins. 

Anchetatorii cred că bărbatul a murit în urma unui accident, urmând a se stabili dacă a alunecat sau a fost agățat de tramvai.

Incidentul înfiorător, în urma căruia a murit un bărbat de 54 de ani, s-a petrecut vineri, într-o staţie de tramvai din sectorul 5 al Capitalei. 

Vatmanul nu ar fi observat că a lovit pe cineva, aşa că şi-a continuat drumul. Abia în următoarea staţie a oprit, povesteşte unul dintre călători.

"Eu eram în tramvai... în momentul ăla am auzit poc-poc. M-am uitat în spate, din instinct te uiţi în spate să vezi ce s-a întâmplat şi am văzut un om că era... Și am fugit din spatele tramvaiului, prin tramvai, până în faţă, la vatman și i-am spus: ”Ai dat peste un om, ai omorât un om”... Nu ştia...", povestește alt martor.

La fața locului au ajuns două ambulanţe, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul lovit de tramvai. Omul a murit în urma impactului puternic. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Între timp, Societatea de Transport Bucureşti a postat un mesaj pe o reţea socială în care a spus că bărbatul, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi lovit lateral de tramvai. 

Ancheta în acest caz continua pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Bărbat mort după ce ar fi fost împins în fața tramvaiului. FILMUL evenimentelor
VIDEO PROTVPLUS.RO