Paguba lasata de Oana Zavoranu lui Pepe: 300.000 de euro

Dată publicare: 30-03-2011 12:24
Dată actualizare: 09-10-2012 05:27


Pepe este decis sa o distruga pe Oana Zavoranu. Astazi, avocatii cantaretului au dus la politie un vraf de facturi si contracte ca sa dovedeasca doua lucruri.

Ca Pepe era proprietarul tuturor obiectelor pe care le-a luat sotia sa, dar si ca putea sa tina in casa 75.000 de euro. Suma ar fi disparut dupa ce in locuinta au intrat tot soiul de necunoscuti.

In plus, Pepe mai ia in serios ca oricand razboiul cu cea care ii este inca sotie. Asa ca face tot posibilul sa le demonstreze politistilor ca a fost victima unui furt, in seara in care Oana Zavoranu a golit mansarda conjugala.

Pe zi ce trece, dosarul penal care o vizeaza pe Oana Zavoranu este tot mai voluminos. Se vor adauga la el si declaratiile suspectilor, esentiale pentru a lamuri tot ce s-a petrecut in casa din centrul Capitalei.

Ana Maria Prodan a picat si ea la mijloc. I-a intins o mana de ajutor Oanei iar acum risca sa fie pusa sub acuzare. Pepe a cerut ca politistii sa ii perchezitioneze casa fiind convinsa ca aceasta ca ar putea ascunde o parte din lucrurile lui.

In functie de concluziile anchetatorilor, compania de asigurari care il va despagubi pe Pepe ii va da in judecata pe vinovati.

Pepe, nevoit sa-si sparga seiful cu flexul. I-au disparut 60.000 € VIDEO

Pepe: Oana nu e gravida. In cateva saptamani va spune ca a pierdut sarcina

Video socant. Cea mai periculoasa intersectie din lume

Ce se intampla cand se termina viata. Marturii din mormant

Jennifer la patrat! S-au reinventat la 42 de ani si sunt mai sexy ca la 20


VIDEO PROTVPLUS.RO