(P) PEFOC reprezintă garanția lucrului bine făcut în industria de șeminee din România


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 08:52
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 08:41
Categorie: a
advertorial

Alegerea și montajul unui șemineu perfect care să livreze căldura și confortul dorite pentru căminul și familia ta în cele mai bune condiții de fiabilitate și siguranță este garantată doar prin apelarea la o echipă de profesioniști desăvârșiți.

PEFOC este una dintre acele companii care investește constant în oamenii săi, în educarea și specializarea lor, toate acestea pentru ca tu - clientul și partenerul nostru - să te poți bucura de produse și servicii de înaltă calitate. Orice lucru bun se face cu oameni buni! Credem cu adevărat în această deviză și căutăm mereu noi oportunități de dezvoltare profesională, la nivel individual, dar și pentru echipă, prin participarea constantă la diverse cursuri acreditate, pregătiri și traininguri certificate în domeniul nostru principal (construcția, montajul și distribuția de soluții de încălzire alternativă), dar și în cele conexe activității companiei noastre.

Misiunea echipei PEFOC, derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, soluții alternative de încălzire, perfect adaptate pentru fiecare client în parte, soluții livrate cu profesionalism și calitate, oriunde în țară. Și poate și pentru că suntem o companie cu bazele în Sibiu, seriozitatea, promptitudinea și munca cinstită sunt atuurile noastre importante prin care încercăm să ne diferențiem pe piața de profil din România - și nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți de produsele și servicile noastre. Mereu vom pune accentul pe calitate în detrimentul cantității sau al profitului rapid, obținut prin oferirea de servicii sau produse îndoielnice din punct de vedere calitativ. Întreaga echipă lucrează cu implicare și devotament în întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra conform și la timp, produsul ales de tine: (șemineu tradițional, semineu centrala, sobă șemineu, șemineu decorativ, focare, hornuri și coșuri de fum profesionale), împreună cu toate materialele specializate și accesoriile care fac parte din universul soluțiilor de încălzire.

PEFOC, asigură zilnic în stocul propriu, produse și accesorii de calitate, importate de la producători cu prestigiu european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire fără cusur. Satisfacția clienților este crucială, tocmai de aceea echipa noastră este foarte bine organizată, fiecare membru al acesteia știind exact ce trebuie făcut, începând de la personalul administrativ din birouri și până la acela care își desfășoară activitatea în depozitele proprii. Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți oricând pentru a livra calitate în întreaga țară, prin rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași, aceștia fiind montatori cu experiență care vor reuși să-ți livreze orice tip de semineu lemne, pe gaz sau orice model de sobă.

Secretul lucrului bine făcut, constă în personal bine instruit din punct de vedere tehnologic care, datorită experienței dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes, clienților mulțumiți, și cu ajutorul unor echipamente profesioniste, sunt focusați pe respectarea cu strictețe a parametrilor de funcționare și siguranță, de la recepție, până la montajul efectiv al produsului final.

Imaginează-ți situația în care, te întorci după o zi întreagă de muncă la birou, stresat și obosit iar acasă ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor incomparabilă cu nimic altceva. Așa că, treci de la scenariu, direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire pe lemne, mai ales că PEFOC îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, pe lemne sau peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă, pentru o ardere eficientă. Acum poți avea în locuința atât confortul sporit, cât și un element decorativ de calitate premium și montat de o echipă de profesioniști desăvârșiți.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO