Podcast "România, ştii bine", episodul XV. Paula Herlo, despre Oprișan: ”Oamenii se tem”

Ultima actualizare: 01-10-2019 14:11

Ediția de duminică a emisiunii ”România, te iubesc!” a stârnit reacții puternice. În premieră, emisiunea a stârnit reacţii chiar înainte de a fi difuzată!

Dar ce s-a întâmplat după difuzare? Continuă meciul declarațiilor pe jumătate adevărate despre realizări?

A fost într-adevăr o ”manipulare ordinară”, așa cum se declara convins că va fi Marian Oprișan într-o discuție telefonică de vineri, cu Paula Herlo?

Noi avem încredere că discernem faptele din întreg zgomotul care este administrația românească. Am privit comentariile din timpul emisiunii. Am așteptat și reacțiile colegilor de partid și coaliție ai președintelui Consiliului Judeţean Vrancea.

Până la urmă, importantă e viața mereu mai bună a oamenilor, fondurile cheltuite cu cumpătare și cu real folos – nimic spectaculos. Dincolo de politică, administrație pentru oameni. Nu pentru un om – oricare ar fi acela.

Corespondentul Pro TV Paula Herlo a povestit cât de greu a fost să obțină informații de la oamenii care trăiesc în județul Vrancea, pentru emisiunea care a fost difuzată în 29 septembrie, deoarece ... se tem de Marian Oprișan.

”Cei care trăiesc în Vrancea, o parte dintre ei, au avut un sentiment de frustrare că, practic, emisiunea ne-a dezvăluit adevăratul caracter al lui Marian Oprișan. Eu profit de ocazie să explica faptul că eu, mult timp cât am documentat emisiunea asta, am încercat să găsesc pe cineva să vorbească despre Marian Oprișan și despre felul în care el se poartă în județ. Și n-a vrut nimeni.

Pur și simplu nu voia nimeni, de frica lui, să vorbească în județ. Este o stare de frică pe care el a impus-o în județul pe care el îl conduce. Oamenii se tem. Există câțiva jurnaliști de opoziție care scriu împotriva lui și care au avut de suferit în trecut, așa că eu le înțeleg frustrarea și nu pot decât să încurajez jurnaliștii din județ să facă săpături și să-i pună întrebări lui Marian Oprișan, exact așa cum am făcut eu. Să meargă pe teren, să-l caute, să-l aștepte și să-i ceară socoteală pentru fiecare ban cheltuit.” - a spus Paula Herlo.

Vedeți aici România, te iubesc! „Județe la Stăpân” în Vrancea, emisiunea integrală din 29 septembrie

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO