Oana a iesit din spital. Pe biletul de externare nu scrie "avort spontan"

Dată publicare: 05-04-2011 13:01
Dată actualizare: 02-06-2012 04:01


Oana Zavoranu continua razboiul cu Pepe, chiar si de pe patul de spital. Actrita si-a trimis marti avocatul sa depuna plangere penala impotriva cantaretului, pe care il acuza de santaj, amenintare si violarea corespondentei.

Pepe nu se lasa intimidat. In emisiunea lui Catalin Maruta a prezentat desfasuratorul apelurilor telefonice dintre sotia lui si amantul ei. S-a abtinut insa sa faca publice imaginile cu Oana si Tudy in ipostaze intime.

Pepe a vrut sa arate lumii ca Oana a vorbit de sute de ori cu iubitul ei care se afla la Bruxelles. Langa, a tinut tot timpul numeroase CD-uri care, spune el, ar contine filmulete compromitatoare cu sotia sa si presupusi amanti. Pana acum le-a vazut doar soacra sa.

Dar cum Oana se lauda acum ca este doar cu Tudy, sotul incornorat are foarte multe poze cu acesta.

Pepe a aratat din dovezi. Tudy, amantul Oanei Zavoranu, complet gol

Pepe vrea sa prezinte instantei toate probele, in cazul in care ea insista sa il dea in judecata.

In acest timp, medicul care a avut-o in grija pe Oana Zavoranu a semnat biletul de extrenare, in jurul ore 14:00, dupa ce starea ei s-a imbunatatit.

Chiar si asa, artista a stat ore in sir in salon.

In tot acest timp, avocatul Oanei a mers la Parchet, a depus plangeri penale si a cerut in numele acesteia despagubiri de 1 milion de lei. Zavoranu vrea ca Pepe sa dea socoteala pentru faptul ca a facut publice mesaje dintre ea si iubitul sau Tudy.

Marti, Ana Maria Prodan, prietena Oanei, cea care i-ar fi pus la dispozitie mai multi oameni ca sa ia lucrurile din locuinta din Calarasi, a fost audiata la Sectia 10 Politie, acolo unde Pepe a depus plangere penala pentru furt si distrugere. Pepe vrea daune morale de 100 de lei pentru defaimare si injurii.

In acest dosar penal, Ana Maria Prodan, ca si Oana Zavoranu, au deocamdata calitate de martor.

Oana Zavoranu a parasit spitalul marti seara. Pe biletul de externare nu scrie avort spontan, pentru ca medicii nu au putut stabili daca acest lucru s-a intamplat in ultimele zile.

Medicii spun ca dupa cel putin doua luni, in care ea ar trebui sa se refaca dupa hemoragia puternica suferita, ar putea sa incerce fara probleme sa aiba copii, daca isi va dori acest lucru.

Razboiul Oana Zavoranu - Pepe. Afla motivele divortului

Marioara Zavoranu, despre fostul ginere: Pepe e un mincinos

Dr. Eugen Tanase: Nu exclud ipoteza unui avort spontan la Oana Zavoranu

Medicii despre Oana Zavoranu: "Daca a fost o sarcina, acum nu mai exista"

 Cititi si:

Hijra, al treilea sex. Oamenii care nu sunt nici barbati, nici femei

Romania Moca, IMNUL iesirii din criza. VIDEO

Un roman si-a omorat nevasta in Spania si le-a aratat-o rudelor via webcam

Sexualism de la 5 ani. Dau mii de dolari ca sa-si vada fetitele miss


VIDEO PROTVPLUS.RO