O infirmieră din Bacău şi o asistentă din Arad au murit infectate cu COVID. Bilanțul cadrelor medicale decedate a ajuns la 33

Ultima actualizare: 28-10-2020 14:08

33 de cadre medicale au murit până acum, din cauza infecţiei cu SARS COV-2, conform Ministerului Sănătății. Iar alte aproape 6.000 au luat virusul.

Că situația este critică o confirmă și faptul că, de ieri și până astăzi, avem noi decese în rândul celor care muncesc în spitale: o infirmieră din Bacău şi o asistentă din Arad, răpuse de Covid-19, măresc bilanţul sumbru.

Asistenta despre care vorbim s-a stins aseară, la Terapie Intensivă, la nici o săptămână de când a fost diagnosticată cu COVID-19.

Avea 45 de ani şi lucra la Ortopedie, în cadrul Spitalului Judeţean din Arad. Este al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale, aici. De la data internării - 23 octombrie, starea ei s-a degradat rapid. Probabil şi din cauza hipertensiunii de care suferea și a obezității.

De peste o săptămână era internată în spital şi infirmiera din Bacău. La 42 de ani, făcuse o formă severă de COVID, iar organismul a clacat. Este cea de-a a doua infirmieră din acest județ care pierde lupta cu virusul, de la debutul epidemiei pe teritoriul țării noastre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO