O femeie a încercat să iasă din țară cu un permis de conducere fals. Cât a plătit pentru document

17-07-2018 13:24


permis, soferi, boli, ministerul sanatatii, cardiati, diabetici,

O femeie în vârstă de 30 de ani din Bihor a fost prinsă de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să iasă din țară cu un permis de conducere ucrainean fals.

Conform declaraţiilor date poliţiştilor de frontieră, femeia a procurat documentul fals contra sumei de 1500 de euro, informează Agerpres.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de trecere a frontierei Borş au depistat-o pe femeia de 30 de ani luni, în jurul orei 17.30, când s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

Când la controlul specific i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi permisul de conducere, femeia a arătat poliţiştilor un document ce purta însemnele autorităţilor din Ucraina.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, motiv pentru care femeia a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că persoana în cauză nu are nici permis de conducere românesc şi nici ucrainean", se arată în comunicatul ITPF Oradea.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO