Motivul dublei tragedii din Hunedoara: clinica pe care cei doi soti o aveau impreuna

Ultima actualizare: 27-02-2013 01:47

Un barbat de 52 de ani si-a impuscat sotia, de care divortase recent, iar apoi s-a sinucis. Femeia era o doctorita cunoscuta si respectata in oras.

In urma partajului, femeii i-ar fi revenit clinica medicala pe care o avea impreuna cu sotul. Acesta n-a fost insa de acord sa-si piarda averea si a ucis-o cu sange rece pe femeia care i-a stat alaturi in ultimii ani. Apoi a lasat un bilet, in care scria ca bunurile trebuie sa ramana celor 4 copii, pe care ii avea din alte casatorii.

Dimineata, in jurul orei 10, locuitorii unui cartier din Hunedoara au auzit mai multe focuri de arma. La scurt timp au fos descoperite si trupurile celor doi zacand fara viata in masinile lor, la cativa metri distanta.

Politistii au gasit in masina barbatului si arma cu care a tras: o pusca de vanatoare pe care o detinea in mod legal.

"A fost gasit si un billet in masina barbatului urmeaza a fi analizat. La femeie au fost mai mult de 2 impuscaturi si barbatul avea una in piept", a declarat Adina Velescu, procuror criminalist Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Surse din randul anchetatorilor spun ca in biletul lasat, barbatul specifica faptul ca averea familiei trebuie sa revina celor patru copii pe care ii avea din alte casatorii.

Femeia de 38 de ani era un cunoscut medic urolog din oras.
Cei doi au fost casatoriti doi ani, dar s-au cunoscut in urma cu 5, atunci cand barbatul a fost pacientul doctoritei.

Pe atunci, el avea o firma de constructii pe care a decis s-o vanda ca sa-si ajute iubita. Doctorita visa sa-si deschida un cabinet privat, iar cu ajutorul sotului a reusit acest lucru. Apoi, cabinetul s-a transformat intr-o clinica, iar aceasta i-ar fi revenit femeii dupa partaj. Cei doi soti divortasera recent.

Barbatul de 52 de ani nu s-a impacat cu ideea ca a ramas fara nimic si a recurs la gestul extrem.

Omul are 4 copii din doua casatorii anterioare si ar fi vrut ca averea sa le ramana lor. Cel mai mic dintre copii are 13 ani.

Ancheta este in desfasurare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO