Nou caz de violență. O fată de 16 ani a fost bătută și jignită de o alta de 13 ani, în Deva

Ultima actualizare: 08-09-2020 15:40
batuta Deva

Poliţiştii din municipiul Deva s-au sesizat din oficiu, după ce pe o reţea socială au apărut imagini cu o fată de 16 ani care a fost bătută de o alta de 13 ani, în faţa mai multor adolescenţi.

Imaginile cu agresarea fetei de 16 ani au fost publicate pe Facebook în data de 6 septembrie. 

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

”În data de 07.09.2020, în urma unei postări pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Imaginile apar la puţin timp după ce scene similare au fost filmate la Târgu Jiu, unde patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta de 13 ani. Una dintre agresoare, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, iar părinţii celorlalte fete au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO