Muncitor prins sub un zid dărâmat. Pompierii au intervenit cu echipament de descarcerare

Dată publicare: 31-07-2019 16:26
Dată actualizare: 31-07-2019 18:05


Un muncitor a fost prins sub dărâmături, la Timişoara, după ce un zid de cărămidă s-a prăbuşit peste el. Victima făcea lucrări de reparaţii în zonă, chemat de proprietar.

La un moment dat însă, zidul vechi a cedat şi a picat peste el şi un coleg. Acesta din urmă a scăpat teafăr, însă coechipierul său a ajuns la spital.

Alarma a fost dată miercuri în jurul orei 11. La faţa locului au sosit pompieri şi echipaje de ambulanţă.

Cei doi muncitori se aflau pe o scară, în curtea unei case vechi, când zidul s-a prăbuşit.

Reporter: Aţi auzit o bufnitură?
Martor: Da, atâta am auzit o bubuitură şi gata.
Reporter: Dumneavoastră locuiţi în zonă?
Martor: Da, nu am auzit decât vuitura.

Muncitorul de 34 de ani a fost scos de sub dărâmături de pompieri, însă intervenţia a fost dificilă. A fost adus şi echipamentul de descarcerare.

Elena Megherea, purtător de cuvânt ISU TIMIŞ: Persoana a fost extrasă de echipajele de intervenţia şi predată în stare de conştientă unui echipaj SMURD. Intervenţia a fost dificilă deoarece a fost la înălţime, echipajele au extras rapid victima pentru a nu i se provoca alte leziuni.

Adi Birnicu, inspector ITM Timiş: ITM Timiş s-a autosesizat am venit la faţa locului, se fac verificări. O persoană care participa la demolarea unei clădiri a fost surprinsă de un zid. Deocamdată este la spital, vom face cercetările necesare.

Victima are mai multe traumatisme şi a rămas în spital. Dacă se dovedeşte că cei doi bărbaţi munceau ilegal, proprietarul casei ar putea fi tras la răspundere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO