Motivul pentru care o adolescentă din Botoșani a declarat că a fost violată de fratele său

Ultima actualizare: 09-01-2020 14:12
Politie
Pro TV

O adolescentă de 16 ani a fost sancţionată de poliţiştii din Botoşani după ce a sesizat că a fost violată de fratele său, doar pentru a se răzbuna pe acesta, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit acesteia, fata a sunat, miercuri, la 112 spunând că, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Botoşani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, transmite Agerpres.

"În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că, la aceeaşi dată, pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu fratele ei şi considerând că membrii familiei îl favorizează pe acesta, având în vedere problemele de sănătate pe care el le are, tânăra a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând o presupusă faptă de agresiune sexuală, dorind ca, prin sosirea organelor de poliţie, să îi inducă o stare de temere fratelui ei", a afirmat Carp.

Adolescenta a recunoscut, în timpul audierii poliţiştilor, că nu a fost victima unei agresiuni, fiindu-i aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 500 de lei, pentru apelarea nejustificată a numărului de urgenţă 112.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO