Șoferul oprit cu focuri de armă, pentru că a făcut drifturi în parcarea unui mall, cercetat în libertate

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Au apărut primele imagini cu incidentul petrecut, vineri seară, în parcarea unui centru comercial din Capitală, unde un tânăr care făcea drifturi a fost oprit cu focuri de armă de poliție.

UPDATE 16.15:  Tânărul care făcea drifturi în parcarea unui mall din Capitală va fi cercetat în stare de libertate, a precizat sâmbătă Poliţia Capitalei, conform Agerpres.

„Cu privire la tânărul reţinut sub acuzaţia de conducere având acest drept suspendat şi pentru punerea în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat, Parchetul a confirmat ordonanţa de reţinere şi a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză în stare de libertate, după expirarea termenului de 24 de ore", informează sursa citată.

ora 12.00: Şoferul care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din Bucureşti şi care a fost oprit de către poliţiştii cu mai multe focuri de armă a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din parcare se observă cum mașina în care se afla individul în cauză trece rezant pe lângă un alt automobil parcat iar câțiva martori încep să fugă.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost înregistrate pagube materiale. Tânărul aflat la volanul maşinii are permisul suspendat, iar autoturismul cu care a efectuat drifturile nu este înmatriculat.

"La momentul în care poliţia l-a somat, mai mulţi spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizăm că în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, mulţi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care poliţia va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetăţenilor care se află în acel perimetru şi sunt expuşi unui real pericol de a fi răniţi", a anunțat Poliţia Capitalei.

Vineri noapte, după audieri, şoferul a fost reţinut. Scenele s-au derululat în jurul orei 21:00 în parcarea unui centru comercial din Capitală. Şoferul făcea "spectacol" alături de mai mulţi tineri. Iar în momentul în care poliţiştii au ajuns la fața locului, tânărul nu s-a oprit, ba chiar le-a ignorat semnalele.

Ca să-l facă atent, unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras în aer.

Martor: "Se învârtea unul din ei, poliţia i-a spus să se oprească, nu s-a oprit, a tras trei focuri în aer şi dup-aia a tras spre maşină. Mai multe nu ştiu."

Şoferul, pasagerul din maşina lui şi câţiva martori au fost conduşi la secţie, unde au fost audiaţi toată noaptea.

Acolo, oamenii legii au descoperit că bărbatul are permisul de conducere suspendat, automobilul NU este înmatriculat şi a fost şi modificat pentru astfel de demonstraţii.

Martor: Dacă ştie să conducă, nu-i trebuie permis. E făcută special pentru cerculeţe.
Reporter: Vi se pare periculos ce se întâmplă aici în fiecare vineri?
Martor: Nu. Chiar dacă vine poliţia, aici e parcare privată.
Reporter: Da, dar tot sunt oameni în parcare, copii care aleargă pe la maşini.
Martor: Normal la ora asta n-ar avea ce să caute copiii aici.

În fiecare seară de vineri, povestesc martorii, şoferii fac show în parcare şi au zeci de spectatori.

Martor:"În fiecare vineri, da, e un spectacol venim cu un chips din astă şi stăm şi ne uităm la drifturi."
Martor: "Se adună lumea şi... fiecare se dă!"

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO