Moment emoționant pentru un pilot TAROM cu 18.000 de ore de zbor


Ultimul update: Vineri 10 Mai 2019 20:14
Data publicarii: Vineri 10 Mai 2019 13:13
Categorie: Stiri actuale

După 40 de ani de carieră şi peste 18.000 de ore de zbor, un remarcabil pilot al companiei TAROM a aterizat vineri pentru ultima dată în cariera sa, pe aeroportul Henri Coandă.

Provine dintr-o familie cu tradiţie în aviatică şi este foarte preţuit de colegii lui.

Avionul pilotat de Aurel Răican a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă. Este ultima cursă din cariera sa de peste 40 de ani și se întâmplă chiar înainte de ziua sa de naștere, când va împlini 65 de ani.

Colegii l-au întâmpinat, conform tradiției aviatice, cu tunuri de apă, i-au înmânat flori și i-au oferit și o diplomă de recunoștință pentru întreaga sa carieră.

Alături de el s-a aflat, în calitate de copilot, fiul acestuia, care a urmat tradiția bărbaților din familia sa, iar între pasageri a fost și celălalt fiu al pilotului, care este comandat TAROM.

În total, bărbații din această familie au la activ peste 50.000 de ore de zbor, iar tradiția a început de la tatăl pilotului pensionat, care în 1951 a devenit primul pilot de aviație reactivă militară din România.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO