Misiune contracronometru în Baia Mare pentru a salva un bărbat, prins sub un mal de pământ

Ultima actualizare: 27-08-2020 18:53

Misiune contracronometru în Baia Mare unde un bărbat de 33 de ani a fost prins sub un mal de pământ de la brâu în jos.

Preț de mai bine de două ore pompierii au intervenit pentru a-l scoate pe om din capcană. Odată eliberat el a fost preluat de medici și dus la spital.

Bărbatul de 33 de ani lucra, alături de alți colegi, la sistemul de canalizare al unei case în construcţie. La un moment dat însă, în timp ce omul săpa, malul de pământ s-a surpat şi l-a acoperit până la brâu. Martorii au asistat neputincioşi la întreaga scenă şi, cum nu au reuşit să-l ajute, au sunat la 112.

Localnic: "S-a săpat ceva sunt şi s-a urnit malul pe ceva oameni. Eu lucrez la celălalt şantier şi am văzut că am fost până acolo şi era deja astupat cu pământ".

Zona a fost împânzită de medici şi pompieri, pentru care a început o intervenţie contra-cronometru.

Dacian Juca, UPU-SMURD Baia Mare: "Bărbatul este în stare conştientă. După stabilizarea malului am reuşit să avem acces la el, după aproximativ 15-20 de minute, el este captiv de la genunchi în jos".

Oana Alexa-Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureş: "O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ. Persoanei i s-a administrat un calmant şi se lucrează pentru extragerea acesteia".

După aproape trei ore, bărbatul a fost recuperat de salvatori.

Omul, care a scăpat fără fracturi la membrele inferioare, a fost transportat apoi la spital, unde va rămâne o perioadă sub supravegherea doctorilor.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO