Medic bătut în Spitalul Mioveni de un pacient beat: ”L-am bătut de-al dracului”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2018 07:53
Categorie: Stiri actuale

Gardă de coșmar pentru un medic de la spitalul Mioveni, Argeș. El a fost bătut de un tânăr de 25 de ani. Individul venise cu un prieten la camera de gardă și a pretins că ar fi fost victima unui accident rutier.

În realitate, amândoi erau beți și puși pe scandal. Bătăușul a fost reținut luni noapte. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Suspectul, un tânăr de 25 de ani, a venit la unitatea de primiri urgențe a Spitalului din Mioveni şi a pretins că amicul lui a fost implicat într-un accident şi are nevoie de îngrijiri.

În scurt timp, medicul a constatat însă că cei doi bărbaţi erau afectaţi doar de aburii alcoolului. Aşa că a încercat să îi dea afară din camera de gardă, moment în care agresorul a început să-l lovească pe doctor.

 

Dr. Samir Daloou, victimă: "N-avea nicio zgârietură, n-avea nimic. Era doar băut... I-am spus pacientului respectiv că nu are urme de violenţă, nu are urme de lovire, a devenit cealaltă persoană recalcitrantă..."

Medicul a fost lovit atât de violent încât, iniţial, nu şi-a adus aminte mare lucru. I-a povestit totul o pacientă care aştepta pe hol şi al cărei soţ a şi sunat la 112.

"Deci, martora mi-a zis că m-au lovit cu picioare. Eu nu ştiam", spune medicul.

Incidentul este cu atât mai grav cu cât în spital există şi pază în exterior, dar şi un poliţist local în interior, care ar fi dispărut când medicul a fost bătut.

După incident, doctorul a mers la poliţie şi a făcut plângere, iar agresorul a fost încătuşat.

Reporter: De ce l-ai lovit pe medic?
Suspect: De-al dracu`! 

Insp. Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeş: "Poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente săvârşite împotriva unui cadru medical şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice."

Tânărul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între timp, doctorul a obţinut un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 7 zile de îngrijiri. Luni noapte însă, a fost din nou de serviciu, pentru că nu avea cine să vină în locul său.

O sibiancă a născut în maşină, în drum spre spital. Tatăl: ”Cea mai tare experiență”
VIDEO PROTVPLUS.RO