Matteo Politi a operat-o inclusiv pe iubita lui. Ce spune Ioana despre intervenție


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 19:29
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 17:47
Categorie: Stiri actuale

Matteo Politi, italianul acuzat că a participat la intervenţii de chirurgie plastică fără să fie calificat, vrea să se împace cu fostele sale paciente.

El a deschis oficial o procedură de mediere, la finalul căreia speră să obţină nu doar libertatea, ci şi un certificat de bună purtare. La rândul lor, anchetatorii insistă că, atâta vreme cât este lăsat în societate, Politi ar reprezenta un pericol. Drept urmare, tribunalul a decis miercuri să îl menţină după gratii, mai ales că facultatea din Pristina a confirmat pentru Ştirile PRO TV că diploma folosită de italian ar fi falsă.

Mateo Politi, italianul acuzat că a practicat chirurgia plastică în România, deşi nu avea acest drept, este convins că nu a făcut nimic ilegal. Şi totuşi, este dispus să le ceară iertare celor care îl acuză de înşelăciune.

Daniel Ionașcu, avocatul italianului, spune că a demarat o procedură de mediere pentru a se împăca cu pacientele sale şi astfel să se suspende urmărirea penală.

Chiar şi aşa, Mateo Politi nu are cum să scape de acuzaţiile de fals, uz de fals şi exercitarea unei profesii fără drept.

Soarta lui Mateo Politi stă de-acum în mâinile pacientelor sale, care vor decide dacă acceptă sau nu această procedură de mediere, dacă acceptă sau nu să îl ierte. Oricum, procurorii sunt suverani să decidă dacă suspendă sau nu urmărirea penală, însă oricum au susţinut în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi că lăsarea în libertate a presupusului medic italian este un pericol pentru societate.

În favoarea lui Politi este gata să depună mărturie şi iubita lui, care i-a fost pacientă. Ioana spune că are încredere în el și e un medic excelent.

Deocamdată, Mateo Politi rămâne în arest preventiv. Mai ales că cei de la Facultatea de Medicină din Pristina susţin că italianul nu a studiat medicina în Kosovo. Într-un răspuns oferit Ştirilor PRO TV, oficialii notează:

”Copiile cu numele Mateo Politi, pe care le-aţi ataşat în cererea dumnevoastră, sunt evident şi uşor vizibil false”.

Aşa încât, universitarii din Kosovo au sesizat la rândul lor autorităţile judiciare şi îl somează pe Politi să nu se mai folosească de aşa-zisa diploma pentru că este ilegal.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
Matteo Politi a operat-o inclusiv pe iubita lui. Ce spune Ioana despre intervenție
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO