ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a spulberat un șofer începător două mașini de poliție, pe A1

05-01-2019 07:05


Impact violent vineri seară pe autostrada A1, în judeţul Ilfov.

Două maşini de poliţie care veniseră la un accident cu un pieton rănit au fost lovite de un alt autoturism condus de un tânăr fără prea multă experienţă, care, se pare, a pierdut direcţia de mers.

În urma izbiturii, un agent de poliţe a rămas blocat în vehiculul deformat. A fost scos de pompierii de la descarcerare, apoi a fost trasportat la spital.

Puţin înainte de ora 22:00, un şofer de 19 de ani din Giurgiu, ce îşi luase permisul vara trecută, a tamponat o maşină a Poliţiei Rutiere ce staţiona pe banda de urgenţă a autostrăzii. Şi-a continuat însă drumul şi la câţiva metri distanţă a intrat într-o altă maşină de poliţie, staţionată şi ea, pe care a proiectat-o în autoturismul din față, ce tocmai fusese implicat într-un accident cu victima.

Unul dintre poliţişti a fost rănit şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din maşină.

Rudele tânărului venite la locul accidentului şi-au pus mâinile în cap când au văzut urmările accidentului din care el a scăpat nevătămat.

"M-a sunat de acasă că vino că am făcut un accident. Am crezut că e un accident uşor, dar când am văzut ce e aici. Poliţaiul mi-a zis că a ieşit de pe bandă şi s-a tras în lateral, cred că n-a văzut-o, a intrat în maşina de poliţie."

În schimb subofiţerul rănit şi pietonul accidentat iniţial au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţistul a fost externat câteva ore mai târziu.

Pe autostradă au rămas însă colegii lui să cerceteze nu unul, ci două accidente. Primul fusese provocat de un şofer abia intrat pe autostradă care a surprins un pieton ajuns, nu se ştie cum, pe un drum de viteză.

Din cauza accidentului, circulaţia către Piteşti a fost blocată aproximativ două ore.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO