Mărturii tulburătoare în cazul fetei abuzate de șoferul microbuzului școlar: "Mi-a fost ruşine"

Ultima actualizare: 27-10-2019 20:36

Apar informaţii tulburătoare în cazul adolescentei care ar fi fost ademenită de şoferul unui microbuz şcolar din Pucioasa şi abandonată apoi în stare gravă.

Sora ei, în vârstă de 18 ani, povesteşte că acelaşi individ i-ar fi făcut şi ei avansuri şi ar fi hărţuit-o. Tânăra spune că la vremea respectivă i-a fost frică şi ruşine să îl reclame. Bărbatul este cercetat pentru act sexual cu un minor, iar duminică a fost arestat preventiv.

Sora adolescentei susţine că în cazul ei abuzurile s-ar fi petrecut acum trei ani, când era minoră.

Sora victimei: ''În clasa a VIII-a făceam naveta cu acest individ. Ne pipăia, ne punea mâna pe picioare, pe spate, ne mangâia în păr şi spunea dacă vrem să ieşim cu el la suc"
Reporter: "V-aţi plâns cuiva, aţi spus?
Sora victimei: "N-am spus, că n-am mama, mi-a fost ruşine să îi spun tatălui. Am încercat să îl evit, pur şi simplu nu am avut curaj să vorbesc''.

Potrivit tinerei, în această situaţie ar fi fost alte 3-4 fete, însă toate au păstrat secretul îngrozitor. Dezvăluirile au ieşit la iveală abia după ce o copilă de 14 ani a fost abuzată vineri după-amiaza, iar în final a ajuns la spital.

Medicii spun că în acest moment starea fetei este stabilă. În schimb, va avea nevoie de o lungă perioadă de consiliere psihologică. Sora ei declară că va merge să depună o plângere la poliţie împotriva şoferului microbuzului.

Cea mică a fost găsită prăbuşită între blocurile din Pucioasa. Fusese abandonată acolo de şoferul microbuzului şcolar. Poliţiştii au aflat că individul i-a câştigat copilei încrederea şi a dus-o în locuinţa unui cunoscut, unde ar fi profitat de ea.

Daniel Cioroba, purtător de cuvânt Spitalul orăşenesc Pucioasa: ''Gasita pe stradă, cu o hemoragie, metroragie abundenţă, dar stabilă hemodinamic, cooperantă".

Victima are două surori şi un frate. Mama lor a plecat în străinătate acum mai bine de patru ani. De atunci tatăl a preluat toate responsabilităţile.

Tatăl victimei: "A zis că nu o interesează soarta la copii, nimic. De dimineaţă până seara muncesc la pădure, să întreţin familia".

Mătuşa fetei: "Cum să nu îi fie rău fără mamă, cred că d-aia s-a întâmplat şi tragedia, dacă nu a avut pe maică-sa lângă ea".

Laura Arjan, directorul liceului: ''Ne gândim să îi asigurăm consiliere psihologică, vrem să o sprijinim moral. Lipsa mamei înseamnă mult, mai ales pentru fete, care au nevoie de o îndrumare, să ştie mai multe la vârsta aceasta a adolescenţei".

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO