Maria Grapini anunță public că va da în judecată Times New Roman. Afirmațiile care au deranjat-o

03-12-2020 16:21
Sursa: Times New Roman


Maria Grapini in Parlamentul European

Maria Grapini se declară gata să acționeze în judecată site-ul de umor Times New Roman, după o postare satirică la adresa ei.

Maria Grapini este europarlamentar PSD și este cunoscută pentru exprimările sale „originale” care au stârnit valuri de ironii în online.

Maria Grapini a comentat, în nume propriu, prin contul personal de Facebook, sub postarea TNR de pe rețeaua de socializare. Prin postare era promovat un articol de pe site-ul Times New Roman, de satiră și umor, potrivit specificului declarat al publicației online.

„La orgia gay din Bruxelles era și Grapini, care a înțeles că e concert de orgă” este intitulat articolul incriminat, la care Maria Grapini a reacționat, spunând că-i va da în judecată pentru „știri false”.

„Daca nu veti sterge aiureala postata si nu veti dezmiti va voi da in judecata! Stiti bine ca exista lege pentru stiri false”, a comentat Grapini pe pagina de Facebook a TNR. N.R. Greșelile de ortografie îi aparțin Mariei Grapini.

Ulterior, TNR a publicat o reacție pe contul de Facebook, deasupra unui screenshot al postării inițiale. „Prin prezenta dăm o dezmiţire, ca să nu ne vedem l-a tribulan” - în același stil care se vrea umoristic.

reactie TNR Grapini

 

Sursa: Times New Roman, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO