Cauza decesului matusii lui Gigi Becali. Casa din Pipera a devenit loc de pelerinaj

11-07-2013 20:34

Mama fratilor Victor si Ioan Becali, dar si matusa lui Gigi Becali a avut parte de o moarte fulgeratoare. Ea s-a inecat in piscina casei, joi seara.

Cand fiica ei a sunat disperata la ambulanta, trupul femeii in varsta de 83 de ani plutea nemiscat. De altfel, echipajele de prim ajutor au constatat ca murise de aproape o ora. Apropiatii familiei sunt in stare de soc, iar in Pipera este acum in doliu.

Imediat dupa tragedie, a inceput un adevarat pelerinaj, in zona.

Trupul Everdichiei Becali a fost gasit in piscina chiar de fiica ei, sora fratilor Victor si Ioan Becali.

Desi familia Becali are contract cu o ambulanta privata echipajul de interventie nu putea sa intervina in acest caz in lipsa aparaturii adecvate asa ca pina la urma s-a solicitat o alta salvare la 112.

Cel mai apropiat echipaj a ajuns in 10 minute persoana era deja scoasa din piscina nu se mai punea problema de resuscitare deja se instalase rigiditatea, deci persoana era moarta in urma cu mai bine de o ora.

Conform procedurii, zona a fost impanzita de politisti iar un procuror a demarat cercetarile. Aseara nu era cunoscuta cauza mortii asa ca nu putea fi exclusa nicio varianta. Agentii i-au audiat toti cei din jur iar criminalistii au facut poze si au cercetat imprejurimile.

In tot acest timp, la poarta ajungeau rand pe rand Cristi Borcea, Gica Popescu sau Nicolae Badea.

Trupul Everidichiei Becali a fost dus la serviciul de medicina legala, unde astazi la prima ora a avut loc necropsia. Imediat au fost facute publice si primele date oficiale. Atunci cand a fost gasita, femeia purta costum de baie, semn ca a intrat voluntar in piscina. Ce s-a intamplat apoi, trebuie stabilit. Specialistii au recoltat probe biologice.

In jurul pranzului, odata procedurile indeplinite, fratii Becali si-au luat mama acasa.

Desi Victor si Ioan Becali sunt persoane intens mediatizate, cei mai cunoscuti impresari de fotbal din Romania implicati in procese rasunatoare, mama lor a fost o prezenta extrem de discreta. Ea a fost vazuta in public doar la evenimentele fericite, la care participa numeroasa familie Becali. Gigi Becali, nepotul ei, a cerut sa fie eliberat din Jilava pentru inmormantare. Conform legii el ar putea primi insa cateva zile de libertate doar in cazul decesului unei rude de gradul 1.

Specialistii de la Medicina Legala au stabilit ca mama fratilor Becali, in varsta de 83 de ani, a murit inecata. Ar fi intrat in piscina sa faca baie si i s-ar fi facut rau.

FILMUL EVENIMENTELOR DE VINERI, 12 IULIE

Update 13:15

Dupa necropsie, fratii Becali au plecat cu trupul mamei lor catre Pipera, acolo unde cel mai probabil va fi si inmormantata.

Update 7:23

Este doliu in familia Becali. Mama fratilor Ioan si Victor - verii lui Gigi Becali - a fost gasita aseara fara viata in piscina casei din cartierul Pipera. Femeia, in varsta de 83 de ani ar fi alunecat, se pare, si ar fi cazut in apa.

Decesul este cercetat acum ca moarte suspecta, de Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Trupul neinsufletit al batranei ar fi fost gasit de sora fratilor Becali, Mariana, in jurul orei 19:00. Socata, femeia a dat imediat alarma. Vecinii spun ca, in acel moment, Victor Becali era in localul familiei, aflat la cateva sute de metri de casa. Cum a primit vestea, s-a dus intr-un suflet acasa.

La fata locului, a fost chemata mai intai o ambulanta de la o clinica privata, care nu avea insa echipaj de resuscitare. Imediat, Petre Costicea - unul dintre oamenii de incredere ai familiei Becali - a sunat la 112.

In scurt timp, prieteni si apropiati, printre care si Cristi Borcea si Gica Popescu, au venit sa fie alaturi de familia Becali.

La resedinta familiei, au ajuns si politistii si medicii legisti. Apoi, trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti, pentru necropsie.

Potrivit Mediafax, dupa aceasta tragedie, unul dintre avocatii lui Gigi Becali a vorbit despre o eventuala cerere a clientului sau de a fi eliberat temporar pentru a participa la inmormantarea matusii sale.

Joi, 12 iulie

Update 21:40

Decesul matusii lui Gigi Becali este cercetat ca moarte suspecta de catre procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Ilfov, anchetatorii urmand sa stabileasca in ce conditii a incetat din viata Everdichia Becali, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Mama fratilor Ioan si Victor Becali - verii lui Gigi Becali -, a fost gasita moarta, joi seara, in piscina resedintei din cartierul bucurestean Pipera, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Everdichia Becali avea 83 de ani. La fata locului a fost chemata mai intai o ambulanta de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanta si SMURD, medicii constatând decesul batrânei.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat ca echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fratilor Ioan si Victor Becali era decedata de mai mult de o ora.
Surse din Politie au precizat, pentru MEDIAFAX, ca de la resedinta din Pipera a familiei Becali a fost facut un apel la 112 de catre Petre Costicea, unul dintre oamenii de incredere ai familiei Becali.

Bogdan Vlad, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a declarat pentru MEDIAFAX, despre o eventuala cerere a clientului sau de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile matusii sale, ca nu comenteaza situatia, adaugând ca "vedem pe urma ce facem".

"Nu pot si nu comentez situatia. Vedem pe urma ce facem", a spus Bogdan Vlad.

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detentie din semideschis in deschis, astfel incât sa poata fi lasat sa iasa din penitenciar intre anumite ore, a fost respinsa, marti, de Judecatoria Sectorului 5.

20:45

La fata locului a fost chemata mai intai o ambulanta de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanta si SMURD, medicii constatand decesul batranei.

La resedinta din Pipera se afla, in prezent, si politisti, care cerceteaza imprejurarile in care s-a produs decesul, scrie Mediafax.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat ca echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la ora 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fratilor Ioan si Victor Becali era decedata de mai mult de o ora.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO