Jurnalista Madalina Dobrovolschi, noul purtator de cuvant al lui Iohannis. "M-am gandit 2 saptamani daca sa accept"


Ultimul update: Sambata 03 Septembrie 2016 07:23
Data publicarii: Miercuri 31 August 2016 18:39
Categorie: Stiri Politice
madalina dobrovolschi

Madalina Dobrovolschi (Puscalau) este noul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis.

Ea a fost prezentata miercuri seara, la Palatul Cotroceni.

"Ma onoreaza aceasta propunere, acest nou rol pe care mi-l asum incepand cu aceasta seara", a declarat ea. "Ca jurnalist, am avut un crez pe care imi doresc sa il port mai departe si in acest nou rol (...) - acela de a informa corect publicul. Cred ca aceasta este misiunea noastra", a spus Madalina Dobrovolschi.

Ea a marturisit ca a avut nevoie de aproximativ doua saptamani in care sa se gandeasca daca accepta propunerea pentru functia de purtator de cuvant.

"A fost o discutie undeva la jumatatea lunii august", a povestit ea. "Este, pana la urma, si dorinta mea, de a ma implica mai activ in ceea ce inseamna prezenta publica, pentru ca imi doresc sa particip la ceea ce inseamna schimbarea in bine a Romaniei", a adaugat noul purtator de cuvant al sefului statului.

Madalina Dobrovolschi are 32 de ani si a absolvit Facultatea de Filosofie. Timp de peste 10 ani a activat in televiziune in calitate de reporter, prezentator de stiri, realizator de emisiuni, moderator de talk-show.

Seful statului nu mai avea purtator de cuvant din aprilie anul trecut cand Tatiana Niculescu-Bran si-a anuntat retragerea din aceasta functie.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO