Isi vor inmormanta mama a doua oara. Cinci tineri din Moldova au ingropat alta femeie din greseala

Ultima actualizare: 25-10-2012 02:42
inmormantare moldova

Cinci tineri din Republica Moldova vor trai de doua ori cel mai neplacut moment din viata lor. Si asta dupa ce au plans deja asupra cosciugului in care erau convinsi ca se afla mama lor.

ProTV Moldova scrie ca tinerii din satul Recea ar fi observat ca femeia din cosciug nu seamana cu mama lor, insa au pus totul pe seama emotiei si n-au oprit inmormantarea.

Suspiciunile au aparut, insa, a doua zi. Rudele decedatei au observat ca un inel, pe care femeia il purta tot timpul, lipsea. Acestia au mers la morga din localitate ca sa-l recupereze. Acolo, surpriza! Femeia, pe care acestia cu o zi inainte au crezut ca au inmormantat-o, zacea pe o masa de fier.

Satenii nu pot intelege cum copiii nu si-au dat seama ca femeia din sicriu nu este mama lor.

Infirmiera de la morga, care se afla la serviciu in momentul in care rudele au venit ca sa ia cadavrul, se apara si spune ca de vina pentru confuzie se face medicul legist, care a incurcat cadavrele.

Marti cei cinci tineri urmeaza sa isi inmormanteze mama pentru a doua oara.

Femeia, care a fost inmormantata din greseala, nu a fost deocamdata identificata. Oamenii legii urmeaza sa decida daca aceasta va fi sau nu deshumata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO