Interlopul "Ghenosu" conducea din inchisoare o retea de prostitutie de lux

Dată publicare: 20-04-2011 07:56
Dată actualizare: 04-11-2012 18:01


Pe Florin Parjol, zis si Ghenosu, gratiile inchisorii nu il pot tine departe de afaceri. Temutul interlop din Targoviste isi coordoneaza locotenentii din celula: acestia strang pentru el sume uriase din proxenetism, taxe de protectie sau santaj.

Procurorii au descins astazi la 11 adrese si i-au ridicat pe oamenii sai. La audieri a fost adus chiar seful gruparii, Florin Parjol, scos direct din arest: "Mi-ati nenorocit familia, nici in penitenciar nu ma lasati."

Procurorii precizeaza ca interlopii din clanul Ghenosu au castigat din prostitutia de lux peste o jumatate de milion de euro. Promovau 10 tinere pe un site pentru adulti din Irlanda. Doar ca lupta pentru suprematie chiar si pe teritoriu strain a fost una dura. O spune un alt proxenet roman, care a incercat sa ii concureze pe cei din Targoviste: "Oamenii lui Ghenosu m-au ars cu fierul de calcat pe maini si picioare. Aveam si eu fete la produs in Irlanda. Mi-au cerut taxa de protectie. "

Inclusiv iubita lui Ghenosu a intretinut relatii intime cu diversi barbati si a cotizat la bugetul gruparii. Dar afacerea mergea bine si din camatarie. Cei care au facut imprudenta sa ia cateva mii de euro imprumut s-au trezit ca trebuie sa inapoieze zeci de mii.

Procurorii DIICOT Ploiesti si ofiterii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizata i-au cautat astazi pe locotenentii lui Ghenosu. Au gasit in casele lor zeci de sabii si pistoale.

Florin Parjol este un om extrem de violent. A fost arestat in Franta pentru trafic de persoane, iar in 2007 a fost adus in tara. Doar ca tribunalul l-a pus in libertate inainte de termen. Imediat au inceput violentele in Targoviste. Parjol se afla acum in arestul Penitenciarului Rahova intr-un dosar de fraude informatice si santaj.

Ghenosu, seful Danezului, va sta sapte ani in puscarie

Targoviste, orasul terorizat de clanul Ghenosu si locotenentii sai


VIDEO PROTVPLUS.RO