A inceput East European Comic-Con. Vedete din Game of Thrones si Lord of The Rings au ajuns la Romexpo

27-05-2016 13:30


Comic-Con, East European

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate si jocuri video. Evenimentul are loc la Romexpo, in perioada 27-29 mai, scrie News.ro.

Pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, vor mai fi organizate o competitie regionala de gaming si o zona destinata jocurilor video in care vor putea fi testate cele mai noi aparitii.

VEZI AICI PROGRAMUL OFICIAL

Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, concursuri cu intrebari, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Pentru prima data la East European Comic Con va fi organizata o zona dedicata jocurilor video din anii `90, ce se va numi Zona Retro.

Console functionale, periferice si calculatoare HC vor putea fi admirate, dar si testate, pe toata durata evenimentului.

La eveniment vor fi prezenti si actori celebri, precum Gemma Whelan, actrita care o interpreteaza pe Yara Greyjoy din serialul ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, scotianul Daniel Portman, interpretul scutierului Podrick Payne din ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, Mark Pellegrino (”Supernatural”, ”LOST”), Sylvester McCoy (”Dr.Who”, ”The Hobbit”), David Anders (”Vampire Diaries”, ”Once Upon A Time”) si Charles Dance (”Game of Thrones”, ”The Imitation Game”, ”Dracula Untold”).

Abonamentele sunt disponibile in reteaua Eventim, la pretul de 89 de lei. East European Comic Con este organizat de Pineberry Studio si Kickoff Events si va avea loc in perioada 27 - 29 mai.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO