Horoscop 27 iunie 2024, cu Neti Sandu. Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. Zi cu confruntări. Facem un bilanț ca să vedem ce-am făcut bine, ce mai lipsește ca să fim și noi împăcați cu noi înșine.

Vibrația zilei este 9 și o să evaluăm faptele bune, ca să ne fortificăm pe dinăuntru.

Horoscop 27 iunie 2024 - RAC:

Vă pregătiți de o lansare pe piață, e momentul vostru de glorie care se poate fructifica și mai mult anul viitor, care promite să fie unul special.

O veste neașteptată, poate primiți un accept pentru un job, vi se aprobă o finanțare și o să faceți progrese în sfera afacerilor.

Horoscop 27 iunie 2024 - LEU:

Se poate să apară ceva nou de făcut la serviciu și să gestionați voi situația, că poate vă aflați într-o postură nouă și trebuie onorată.

Citește și
O adolescentă a fost vândută de tatăl ei unor bărbaţi care-şi căutau „neveste”. Reacția polițiștilor când fata le-a cerut ajutorul

O să vi se recunoască valoarea, la slujbă, undeva și va conta la recomandările pentru alte proiecte care vor veni în curând.

Horoscop 27 iunie 2024 - FECIOARĂ:

E cineva care insistă să lucrați împreună, dar o să ridicați pretenții mari poate pentru că o să fie mult de lucru și o să fie solicitant.

Poate se face, în sfârșit, lumină într-o chestiune de ordin sentimental și o să vă înțelegeți, o să fie stabilitate în cuplu.

Horoscop 27 iunie 2024 - BALANȚĂ:

O să tot primiți oferte de colaborare, vă curtează multă lume și-o să aveți de unde să alegeți, dacă vreți să vă suplimentați veniturile, că vă doriți un concediu de neuitat.

Poate-o să plecați zilele astea, o-ți fi făcut rezervări și faceți monetarul să vedeți ce bani de buzunar aveți.

Horoscop 27 iunie 2024 - SCORPION:

Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita, e un du-te vino la contul bancar, dar o să vă spună intuiția când să ziceți stop, să nu se golească de tot contul.

Sunt niște acte de semnat și va trebui să parcurgeți niște pași, că nu merge de la prima încercare. Poate e o acțiune judecătorească.

Horoscop 27 iunie 2024 - SĂGETĂTOR:

E posibil să luați niște bani pe care-o să-i mai investiți în casă și să păstrați și pentru concediu - musai - ca să nu fiți obligați să rămâneți acasă.

O să dați curs unei provocări, și veți intra într-o combinație partenerială care să v-aducă beneficii.

Horoscop 27 iunie 2024 - CAPRICORN:

O să fiți de acord să munciți în plus c-aveți nevoie de bani pentru familie, să vă puteți duce într-o vacanță și să ieșiți în weekend-uri, când și când.

Poate primiți un răspuns afectiv de la cineva cu care-ați avut o neînțelegere și se poate stinge orice conflict.

Horoscop 27 iunie 2024 - VĂRSĂTOR:

Se poate să primiți acei bani pe care i-ați tot revendicat și o să aveți de cheltuială. Se poate să-i luați și în tranșe.

Poate v-ați decis în privința decorării apartamentului, poate mai faceți și niște reparații, aduceți o serie de îmbunătățiri.

Horoscop 27 iunie 2024 - PEȘTI:

E posibil să trebuiască să faceți niște deplasări ca să puneți în ordine niște lucruri, să le faceți niște servicii și unor buni prieteni.

O să vă bucurați de suport din partea unor oameni și poate arvuniți și niște lucrări pentru la toamnă.

Horoscop 27 iunie 2024 - BERBEC:

O să puneți în practică o idee și lucrurile or să se-așeze frumos ca să puteți finaliza proiectul respectiv să vă puteți lua banii.

Poate primiți cadou o plecare în weekend, un city break, să vă limpeziți la creier și la suflet.

Horoscop 27 iunie 2024 - TAUR:

Se fac presiuni să-ncepeti lucruri noi, pe care vi le-ați fi propus mai demult și o să primiți ajutor din partea unor apropiați, n-o să fiți lăsați la greu.

Vine cineva hotărât să vă convingă că puteți forma un cuplu - dacă sunteți singuri, dar cu voi nu e ușor deloc - o să-l țineți în probe pe acest cineva.

Horoscop 27 iunie 2024 - GEMENI:

Păreți încrezători că vi se poate schimba-n bine - viața și o să obțineți ce v-ați dorit și cu mijloace proprii, dar și cu ajutorul altora.

Se poate să vă lăsați antrenați într-o activitate care-o să vă întrețină o stare de spirit bună și să luați de-acolo energia de zi cu zi.

Articol recomandat de sport.ro
Șeful arbitrilor de la UEFA, verdict după penalty-ul controversat din Slovacia - România
Șeful arbitrilor de la UEFA, verdict după penalty-ul controversat din Slovacia - România
Citește și...
Horoscop 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie apare cineva care să-i fascineze și să înceapă o relație
Horoscop 29 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie apare cineva care să-i fascineze și să înceapă o relație

Horoscop 29 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi chiar frumoasă. Avem energie, chef de viață, și o să facem tot posibilul să consolidăm relația.

Horoscop 28 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are fler în afaceri și știe ce să facă cu banii
Horoscop 28 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are fler în afaceri și știe ce să facă cu banii

Horoscop 28 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi a reveriei. Suntem, bineînțeles, ancorați în realitate, dar ne rămâne și dimensiunea visării.

Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont
Horoscop 26 iunie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie or să tot aterizeze bani în cont

Horoscop 26 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să ne strecurăm cu inteligență printre obstacolele care vi se pot ivi în cale și o să facem față provocărilor.

Recomandări
Laura Codruța Kovesi atenționează Austria, țară despre care crede că ar putea compromite anchetele EPPO
Laura Codruța Kovesi atenționează Austria, țară despre care crede că ar putea compromite anchetele EPPO

Procurorul-şef european Laura Codruţa Kovesi atenţionează Austria în legătură cu o propunere de modificare a Codului de procedură penală ce ar putea împiedica anchetele EPPO.

Elena Lasconi, desemnată candidata USR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre o discuție cu Nicolae Ciucă
Elena Lasconi, desemnată candidata USR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre o discuție cu Nicolae Ciucă

Elena Lasconi a fost votată, în Congresul USR de sâmbătă, să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, cu un procent de 94,32%.

 

"Dragonul" e gata de luptă. Radu Drăgușin, mesaj categoric înaintea meciului cu Olanda: "O să dăm totul pe teren"

Radu Drăgușin, 22 de ani, cel mai bine cotat fotbalist român al momentului, e pregătit pentru următorul meci de la EURO 2024, cel cu Olanda, din optimile de finală ale competiției.