Horoscop 27 iunie 2024, cu Neti Sandu. Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. Zi cu confruntări. Facem un bilanț ca să vedem ce-am făcut bine, ce mai lipsește ca să fim și noi împăcați cu noi înșine.

Vibrația zilei este 9 și o să evaluăm faptele bune, ca să ne fortificăm pe dinăuntru.

Horoscop 27 iunie 2024 - RAC:

Vă pregătiți de o lansare pe piață, e momentul vostru de glorie care se poate fructifica și mai mult anul viitor, care promite să fie unul special.

O veste neașteptată, poate primiți un accept pentru un job, vi se aprobă o finanțare și o să faceți progrese în sfera afacerilor.

Horoscop 27 iunie 2024 - LEU:

Se poate să apară ceva nou de făcut la serviciu și să gestionați voi situația, că poate vă aflați într-o postură nouă și trebuie onorată.

Citește și
Jocuri de culise la Strasbourg: Iohannis reintră în cărți pentru o funcție importantă. Alternativa în cazul unui eșec la vot al Ursulei von der Leyen

O să vi se recunoască valoarea, la slujbă, undeva și va conta la recomandările pentru alte proiecte care vor veni în curând.

Horoscop 27 iunie 2024 - FECIOARĂ:

E cineva care insistă să lucrați împreună, dar o să ridicați pretenții mari poate pentru că o să fie mult de lucru și o să fie solicitant.

Poate se face, în sfârșit, lumină într-o chestiune de ordin sentimental și o să vă înțelegeți, o să fie stabilitate în cuplu.

Horoscop 27 iunie 2024 - BALANȚĂ:

O să tot primiți oferte de colaborare, vă curtează multă lume și-o să aveți de unde să alegeți, dacă vreți să vă suplimentați veniturile, că vă doriți un concediu de neuitat.

Poate-o să plecați zilele astea, o-ți fi făcut rezervări și faceți monetarul să vedeți ce bani de buzunar aveți.

Horoscop 27 iunie 2024 - SCORPION:

Se observă bani, dar și cheltuieli pe care nu le puteți evita, e un du-te vino la contul bancar, dar o să vă spună intuiția când să ziceți stop, să nu se golească de tot contul.

Sunt niște acte de semnat și va trebui să parcurgeți niște pași, că nu merge de la prima încercare. Poate e o acțiune judecătorească.

Horoscop 27 iunie 2024 - SĂGETĂTOR:

E posibil să luați niște bani pe care-o să-i mai investiți în casă și să păstrați și pentru concediu - musai - ca să nu fiți obligați să rămâneți acasă.

O să dați curs unei provocări, și veți intra într-o combinație partenerială care să v-aducă beneficii.

Horoscop 27 iunie 2024 - CAPRICORN:

O să fiți de acord să munciți în plus c-aveți nevoie de bani pentru familie, să vă puteți duce într-o vacanță și să ieșiți în weekend-uri, când și când.

Poate primiți un răspuns afectiv de la cineva cu care-ați avut o neînțelegere și se poate stinge orice conflict.

Horoscop 27 iunie 2024 - VĂRSĂTOR:

Se poate să primiți acei bani pe care i-ați tot revendicat și o să aveți de cheltuială. Se poate să-i luați și în tranșe.

Poate v-ați decis în privința decorării apartamentului, poate mai faceți și niște reparații, aduceți o serie de îmbunătățiri.

Horoscop 27 iunie 2024 - PEȘTI:

E posibil să trebuiască să faceți niște deplasări ca să puneți în ordine niște lucruri, să le faceți niște servicii și unor buni prieteni.

O să vă bucurați de suport din partea unor oameni și poate arvuniți și niște lucrări pentru la toamnă.

Horoscop 27 iunie 2024 - BERBEC:

O să puneți în practică o idee și lucrurile or să se-așeze frumos ca să puteți finaliza proiectul respectiv să vă puteți lua banii.

Poate primiți cadou o plecare în weekend, un city break, să vă limpeziți la creier și la suflet.

Horoscop 27 iunie 2024 - TAUR:

Se fac presiuni să-ncepeti lucruri noi, pe care vi le-ați fi propus mai demult și o să primiți ajutor din partea unor apropiați, n-o să fiți lăsați la greu.

Vine cineva hotărât să vă convingă că puteți forma un cuplu - dacă sunteți singuri, dar cu voi nu e ușor deloc - o să-l țineți în probe pe acest cineva.

Horoscop 27 iunie 2024 - GEMENI:

Păreți încrezători că vi se poate schimba-n bine - viața și o să obțineți ce v-ați dorit și cu mijloace proprii, dar și cu ajutorul altora.

Se poate să vă lăsați antrenați într-o activitate care-o să vă întrețină o stare de spirit bună și să luați de-acolo energia de zi cu zi.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Citește și...
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii

Horoscop 18 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. O să ne detașăm de lucrurile care nu ne îmbogățesc sufletește și o să ne îndreptăm atenția și afecțiunea către oameni care au ce să ne ofere din punct de vedere spiritual.

Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională

Horoscop 17 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit.

Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută
Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută

Horoscop 16 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe.

Recomandări
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”

Este a 10-cea zi de caniculă și vârful acestui chin. Peste dogoarea soarelui s-a suprapus un val de umezeală adus de furtuni, iar aerul a devenit irespirabil.

Premierul Marcel Ciolacu, despre amenințările Rusiei că va ataca România. ”Ce vreți, să ne laude?”
Premierul Marcel Ciolacu, despre amenințările Rusiei că va ataca România. ”Ce vreți, să ne laude?”

Marcel Ciolacu a declarat că ”Rusia nu-și permite să atace România”, iar amenințările de la televiziunea de stat moscovită fac parte din ”războiul hibrid” dus de Kremlin.

Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer
Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer

„Ca profesor, ai o slujbă stabilă, multe vacanțe, și chiar un salariu decent!” Asta spun candidații la examenul de titularizare, cu aproape 30% mai mulți ca în 2023.