Halloween 2014. Castelul din Pasul Tihuta a fost sub asediul vrajitoarelor, al vampirilor si al monstrilor

Ultima actualizare: 04-11-2014 07:06

De Halloween, a devenit deja o traditie petrecerea de speriat. Si i s-a dus vestea si peste hotare, asa ca au venit si o "groaza" de turisti straini din Anglia, Statele Unite sau Rusia.

Cand a sosit insa momentul pentru dans, n-a fost loc de sunete infioratoare. Tot ritmurile traditionale romanesti au incins atmosfera.

Ca la un ritual special, turistii costumati in fel si chip au facut mai intai o plimbare prin tunelul castelului, care s-a incheiat cu o vizita in camera unde se afla sicriul lui Dracula.

Chiar daca anul acesta la Tihuta bugetul pentru sarbatoarea de Halloween a fost mai redus, castelul a devenit neincapator pentru turistii straini. Petrecaretii veniti din America, Anglia sau Rusia nu au uitat sa isi puna in bagaje costumele care mai de care mai infioratoare. 

Turistii au fost invitati apoi in jurul unui foc de tabara, unde s-a dat startul petrecerii. Organizatorii i-au intampinat pe oaspeti cu licori sangerii, dar si bucate in ton cu sarbatoarea.

Pretul pentru 3 zile de aventura pe taramul contelui Dracula - cu masa si cazare incluse - pleaca de la 500 de euro. Fara sa clipeasca, Ecaterina, din Moscova, a platit acesti bani. Inca din 2006 si-a facut un obicei de a petrece sarbatoarea de Halloween la noi.

Dupa miezul noptii, distractia s-a mutat in castel si toata lumea a dansat pana la ivirea zorilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO