Gigi Becali riscă să ajungă din nou la închisoare, din cauza unor amenințări

Ultima actualizare: 28-08-2017 19:39
Becali

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor cere revocarea liberării condiţionate a lui Gigi Becali, pentru ameninţări la adresa directorului Penitenciarului Jilava.

Gigi Becali, aflat în perioada de supraveghere după eliberarea condiţionată, a recunoscut public că a adresat aceste amenințări directorului Penitenciarului Jilava.

Sindicaliştii susţin că se impune revocarea liberării condiţionate în cazul finanţatorului FCSB.

"Ex-deţinutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali", spun reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, potrivit News.ro.

Ei susţin că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea eliberării condiţionate pentru Gigi Becali, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, "fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)".

La rândul său, Gigi Becali recunoaşte că i-a dat mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava, dar spune că nu se teme că acest lucru ar putea să îl trimită din nou după gratii.

"La mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice. Cum să ceară revocarea eliberării? Sunt tâmpenii. Da, am dat mesaje. Şi ce? N-am emoţii", a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro, care citează Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat în aprilie 2015, în baza unei decizii definitive a Tribunalului Constanţa, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare.

El a fost condamnat, în mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO