Gigi Becali a plecat din tara inainte de verdictul de luni. "Nu ma mai intorc daca ma condamna"

09-02-2013 15:12


Gigi Becali

Patronul Stelei a plecat azi din tara cu destinatia Antalya, acolo unde va urmari ultimul meci amical al Stelei inainte de dubla cu Ajax din Europa League.

Luni insa, Becali merge la Dubai la Radoi si Olaroiu, iar apoi Iordanaia chiar in ziua in care isi va afla sentinta din dosarul sechestrarii hotilor de masini.

"Nu ma mai intorc in tara daca mi se comite o nedreptate!", a anuntat Becali.

Potrivit unor surse judiciare, Becali ar putea fi condamnat, chiar daca prima data a fost achitat. Procurorii au cerut acum 11 ani de inchisoare.

Becali a evitat presa la aeroport si poate ajunge direct in Iordania, fara escala din Antalya. Acolo ar fi asteptat de Fathi Taher, fostul actionar de la Rapid. Romania nu are semnat un tratat de extradare cu Iordania ci doar doua comerciale si unul militar.

Noi masuri de securitate pe aeroporturi. Se introduc “scanerele viitorului”

Luni e ziua in care patronul Stelei ar putea fii condamnat. Alaturi de rudele sale inculpate in Dosarul Transferurilor, Becali afla verdicul in cazul sechestrarii hotilor care i-au furat masina.

Patronul Stelei pleaca insa astazi in Antalya sa vada ultimul amical al Stelei, apoi va merge la Dubai sa ii vada pe Olaroiu si Radoi iar apoi in Iordania, sa se roage pana la meciul cu Ajax de la Amsterdam de joi.

"Daca mi se intampla o nedreptate, nu ca nu mai calc prin Romania, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Si in aer daca sunt, ocolesc spatiul Romaniei. Cum adica, dupa ce m-au luat de la 6 dimineata cu 20 de mascati, sa mai ceara si 11 ani?", a spus Gigi Becali la un post TV de stiri, citat de Sport.ro.

"Am conturi secrete, dar ii atentionez pe procurori sa nu faca investigatii, sa nu mearga prin Belgia sa caute, pentru ca nu vor gasi in viata lor banii", a mai spus Becali.

Citeste si:

Cel mai norocos stat din lume: a scapat de criza. Locul unde imigrantii se declara "extrem de multumiti de joburi"

Oferte pe care nu poti sa le refuzi. BMW-uri si Mercedes-uri, numai M-uri si AMG-uri, la preturi de Logan. Reduceri de 66%

Facebook produce bani chiar si atunci cand utilizatorii isi inchid conturile

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO