Gigi Becali a fost eliberat din Penitenciarul Poarta Alba. Finantatorul echipei Steaua a primit o permisie de 5 zile

Ultima actualizare: 20-09-2014 07:03

Gigi Becali a primit o permisie de 5 zile de la conducerea penitenciarului Poarta Alba. Cel putin asta sustin surse apropiate finantatorului Stelei.

Detinutul ar fi ajuns acasa acum doua zile, timp in care nu si-a facut simtita prezenta in public. Vizita este poate cea mai discreta actiune a lui Becali din ultimii ani. 

In urma cu 5 luni, Gigi Becali a primit o permisie de o zi. Atunci, eliberarea lui a fost urmarita indeaproape de jurnalisti. Finantatorul Stelei a mers de la inchisoare direct acasa insa apoi a plecat intr-un soi de pelerinaj prin Pipera si Bucuresti cu presa alaturi.

La cimitir a sustinut o adevarata conferinta de presa.

Gigi Becali: "Nu o sa-l mai vedeti pe Becali niciodata jignind pe cineva, sa mai injure pe cineva, pentru ca nu mai fac parte din fiinta mea, le-am aruncat".

Despre viata in inchisoare, Becali a fost extrem de revervat in declaratii: "Eu ii scot la rugaciune si daca nu vor ii trag de perciuni".

In cele din urma Becali a ajuns la mormantul matusii sale, unde a aprins o candela si a plans.

Fortat de lege, miliardarul a trecut pe la politia judeteana Ilfov, unde era obligat sa se prezinte in momentul eliberarii si in cel de dinaintea reincarcerarii. Iar la final s-a intors la vila sa din Pipera.

Reintoarcerea in inchisoare a insemnat pentru Becali pierderea unor drepturi printre care cel de a iesi la munca fara insotitor, pentru ca a dat declaratii in timpul permisiei. Lectia l-a determinat pe finantatorul Stelei sa pastreze secretul cu privire la eliberarea temporara obtinuta acum.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO