Gica Popescu, executat inca o data de Fisc, pentru o datorie de 100.000 de euro

Ultima actualizare: 12-03-2013 07:08

Clubul sportiv al lui Gica Popescu datoreaza statului o suta de mii de euro. Drept urmare, bunurile scolii de fotbal din Craiova urmeaza sa fie scoase la licitatie pentru a doua oara, dupa ce in aprilie anul trecut nu si-au gasit niciun cumparator.

Printre bunurile ce urmeaza a fi licitate a doua oara se numara si autobuzul folosit de juniorii clubului sportiv "Gica Popescu" in deplasari.

Inspectorii ANAF vor sa recupereze banii si din vanzarea
unei autoutilitare sau a unui aparat cu ultrasunete. Pe lista figureaza de asemenea o statie de dedurizare si un calculator cu monitor.

"In situatia in care valoarea ceruta in urma procedurii de executare silita acopera integral debitul fiscal, atunci acesta se stinge in mod evident, diferenta urmand a fi virata in contul debitoarei. In situatia in care nu ajunge suma rezultata din executare pentru a acoperi creanta, se trece la executarea altor bunuri, in cazul in care acestea exista. In cazul in care acestea nu exista, ducandu-se la o declarare a insolvabilitatii", a precizat avocatul Razvan Socoteanu.

Intre timp insa, Scoala a reusit sa achite o parte din datorie.

"Am incercat si incerc in continuare ca pana la sfarsitul lunii, asa cum spuneam, sa incerc sa diminuez aceasta datorie si sa nu se mai cumuleze atatea datorii si dobanzi. Elevii sportivi nu trebuie sa aiba de suferit pentru ca la toate grupele, la ora aceasta, noi suntem pe primele locuri in campionatele de juniori", a declarat Paul Raducanu, managerul Scolii de Fotbal Gica Popescu.

Gica Popescu este prezent in Top 300 Cei mai bogati romani cu o avere estimata intre 20 si 22 milioane de euro. In 2012, fotbalistul a pierdut 21 de pozitii din top, dupa ce averea i s-a diminuat cu aproape 5 milioane de euro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!