Gardul casei din Alexandria a lui Dragnea a fost vandalizat. Mesajul scris. FOTO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: liberinteleorman.ro
Data publicarii: Sambata 22 Septembrie 2018 13:26
Categorie: Stiri actuale
gard vandalizat dragnea

Gardul casei din Alexandria a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost vandalizat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Persoane neidentificate încă au scris “Demisia” cu vopsea galbenă pe gardul conacului.

La Poliția Județeană Teleorman și la Poliția Municipală Alexandria nu s-a înregistrat nicio plângere pe această temă, potrivit purtătorului de cuvânt, scrie Liber în Teleorman.

Liviu Dragnea a câştigat, vineri, lupta cu opozanţii din partid. Victoria preşedintelui PSD a fost zdrobitoare în faţa celor care i-au cerut demisia de la şefia partidului şi din fruntea Camerei Deputaţilor.

Dintre cei 64 de lideri prezenţi în CEX, doar opt au votat pentru demiterea actualei conduceri. “Nu putem să o ţinem langa cu criticile în partid”, a spus Dragnea, iar primarul sectorului cinci a cerut excluderea Gabrielei Firea pentru că a prejudiciat imaginea partidului. Cererea să nu a fost însă supusă la vot.

Opt ore le-au trebuit liderilor PSD să discute scrisoarea nemulţumiţilor din partid în care se cerea, de la primul punct, demisia lui Dragnea din fruntea PSD şi înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă. Dragnea a câştigat de departe răfuiala cu nemulţumiţii, dar rezultatul votului a fost incert.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: liberinteleorman.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO