Focuri de arma intr-un scandal intre vecini in Capitala. Un barbat a fost impuscat in piept

Ultima actualizare: 11-09-2012 07:04

S-au auzit focuri de arma vineri-noapte, langa Soseaua Giurgiului din Capitala. Trei tineri s-au incaierat, iar unul dintre ei a scos arma si nu a ezitat sa o foloseasca in plina strada, cand afara mai erau oameni. 

 

Conflictul a pornit de la o femeie care s-ar fi certat cu un vecin. In apararea ei a sarit imediat iubitul si inca o ruda. Enervat la culme, prietenul fetei a coborat din apartament cu un pistol, pe care il detinea ilegal, spun politistii.

Oamenii l-au vazut pe barbat cu pistolul si n-au putut decat sa strige la el, sa se potoleasca. Nu l-au intimidat insa. Tanarul a tras asupra vecinului sau, si l-a nimerit.

"L-a invitat sa se bata cu el cu sabie, cu pistol, am inteles ca a avut un pistol in mana. In rest nu mai stiu nimic, au fugit apoi..." povesteste un martor.

Doar unul dintre barbati - cel care se banuieste ca a tras - a fost gasit. Celalalt, ruda cu el, a fost cautat toata noaptea.

"Se pare ca unul din cei doi barbati ar fi folosit un pistol, cu bile de cauciuc. Unul din ei este la spital acum, la spitalul Floreasca, nu stim cat e de grav" spune subcomisarul Ionut Dana.

Politistii il cunosc foarte bine pe tanarul acuzat ca a folosit arma in plina strada. Acum cateva saptamani, a fost mai implicat intr-un scandal asemanator intr-un local din Bucuresti. Ca masura de precautie, anchetatorii i-au confiscat atunci arma, dar intre timp acesta si-a procurat alta, fara acte. Suspectul a fost pus in libertate dupa audieri, dar in functie de cate zile de ingrijiri medicale va avea victima, anchetatorii vor stabili incadrerea juridica a faptei, si ar putea sa-l trimita dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO