Fiul unui cunoscut milionar roman a distrus un cazinou, dupa ce a pierdut bani la ruleta

×
Codul embed a fost copiat

Beniamin Tintas, fiul unui cunoscut milionar din Negresti Oas, Vasile Tintas, a intrat din nou in atentia politistilor.

Tanarul a facut o criza de furie intr-un cazinou din Satu Mare, de suparare ca a pierdut la ruleta, trei seri la rand, peste 50 de mii de lei.

Fostul iubit al Nataliei Mateut este cercetat pentru distrugere, dupa ce a aruncat prin local cu pahare, scrumiere si scaune.

Sustine ca doar un jucator i-ar putea intelege durerea.

Scenele din cazinou au fost surprinse de o camera de supraveghere.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Tanarul a jucat mai intai la aparatele de poker, apoi s-a asezat la masa ruletei.

Se pare ca, in cele trei zile, ar fi pierdut 30 de mii de lei, apoi 20 de mii si in final 2 mii: picatura care a umplut paharul.

Barbatul a inceput sa arunce in ruleta cu tot ce i-a picat in mana, apoi a incercat sa sparga geamul protector al ruletei cu un scaun.

Nici cand s-a ranit la mana nu a incetat. S-a razbunat cu sete pe usa cazinoului.

Ceva mai tarziu, politistii chemati de patron au constatat ca Beniamin Tintas era baut. Ulterior, si-a justificat atacul:

"Am fost, am jucat, am pierdut, m-am enervat, m-am descarcat si asta a fost. Imi pare rau ca am spart un geam acolo, dar am trimis banii. Eu cred ca e un lucru firesc sa te enervezi intr-un cazino, numai un jucator poate sa inteleaga", spune Beniamin.

Paguba a fost estimata la 3 mii de lei: 2 sticle de protectie a monitorului de la ruleta, un alt monitor si geamul de la usa cazinoului.

Cand s-a mai dezmeticit, tanarul a incercat sa-si repare greseala si sa se impace cu administratorul localului, dar acesta i-a refuzat si scuzele si banii.

Beniamin Tintas este unul din cei 11 fii ai milionarului Vasile Tintas din Negresti Oas si nu este la prima intalnire cu oamenii legii.

In vara lui 2011, la Mamaia, tanarul si iubita lui din acea vreme, Natalia Mateut, au fost implicati intr-un accident de circulatie soldat cu ranirea grava a unui politist.

Iar masina pe care o conducea Beniamin Tintas i-a fost confiscata, pentru ca figura in baza de date a politiei ca fiind furata din Italia.

Anul trecut, tanarul a fost protagonistul unei incaierari intr-un bar: se suparase ca nu poate ajunge langa un lautar, ca sa faca o dedicatie muzicala, si s-a luat la bataie cu niste clienti. A fost cercetat, atunci, pentru ultraj.
 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
De la extaz la agonie in doar cateva minute. Patania unei femei din Mexic intr-un cazinou. VIDEO
De la extaz la agonie in doar cateva minute. Patania unei femei din Mexic intr-un cazinou. VIDEO

Mirna Valenzuela, o femeie originara din Mexic, a crezut ca a dat norocul peste ea dupa ce a castigat 1.200 de dolari la un cazinou din SUA. Visul frumos s-a transformat insa in scurt timp intr-un adevarat cosmar.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.