Crima in Capitala. A murit snopita in bataie. Mobilul: mica avere stransa de la rudele din Spania

Dată publicare: 28-05-2011 18:54
Dată actualizare: 07-10-2012 15:51


Oameni fara nici un Dumnezeu au luat o viata nevinovata si au disparut. Au lasat in urma trupul unei femei de 48 de ani, gasita fara suflare in apartamentul ei din Bucuresti.

Anchetatorii spun ca a fost lovita in mod repetat cu un obiect dur. Vecinii si-au amintit ca sotul si baiatul ei lucreaza de ani buni in Spania, asa ca jaful ar putea fi mobilul crimei.

E posibil ca autorul sau autorii, pentru ca politistii nu spun deocamdata cati asasini au fost, sa fi presupus ca victima tine in casa bani sau obiecte de valoare. Si sa fi stiut ca locuieste singura.

A fost greu pentru baiatul femeii sa intre in apartamentul mamei insotit de anchetatori. Isi luase ramas bun de la ea duminica... inainte sa plece in Spania. Acolo munceste impreuna cu tatal sau de ani de zile.

Discreta si modesta, femeia de 48 de ani era angajata la o firma din capitala si trecea aproape neobservata de cei din cartier. Locuia singura in sectorul 3 din capitala, intr-un apartament de la etajul 10. Vecinii au povestit ca miercuri la 2 noaptea un barbat care locuieste un etaj mai jos a auzit un strigat puternic si a anuntat-o pe sora ei.

Cei care locuiesc in zona sunt inspaimintati.

Vecinii presupun ca tinta agresorilor a fost "mica avere" stransa de sotul si baiatul femeii la munca in Spania.

Anchetatorii sustin ca au deja un grup de suspecti. Daca vor fi gasiti, agresorii pot fi condamnati si la 25 de ani de inchisoare, pentru omor calificat.

Tags: crime, omoruri,


VIDEO PROTVPLUS.RO