Femeie cu comportament agresiv, imobilizată şi dusă la spital. Ulterior a afirmat că a revenit recent în ţară

Dată publicare: 21-03-2020 23:28
Dată actualizare: 22-03-2020 00:36


Politie

Poliţiştii de la Secţia 8 din Municipiul Bucureşti au intervenit, sâmbătă seara, în cazul unei femei care manifesta un comportament violent pe stradă, informează Agerpres.

Aceasta a fost imobilizată şi dusă la spital, unde a afirmat că a revenit recent în ţară şi i s-a pus în vedere să se autoizoleze, ea fiind amendată cu 5.000 de lei şi fiind informată şi Direcţia de Sănătate Publică.

"Astăzi, 21 martie, în jurul orei 17,00, prin apel 112, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe un bulevard situat în zona sa de competenţă, o femeie aleargă pe stradă şi se manifestă violent. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă şi au depistat persoana. Având în vedere comportamentul agresiv pe care îl manifesta, a fost necesară imobilizarea şi ulterior transportarea la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au fost sprijiniţi şi de rudele persoanei", se afirmă într-o informare transmisă de către Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, ulterior femeia respectivă a afirmat că a revenit recent în ţară şi i s-a pus în vedere să se autoizoleze.

"A fost informată Direcţia de Sănătate Publică, iar persoana a fost sancţionată contravenţional, conform OUG nr. 1/1999, cu suma de 5.000 lei", mai precizează Poliţia Capitalei.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO