Familia unei tinere, apel disperat către poliție. Nu au mai dat de urma ei de peste 2 săptămâni: „Suntem foarte șocați”

Ultima actualizare: 03-07-2020 17:46

Familia unei tinere de 34 de ani din Cluj-Napoca lansează un apel diperat, după ce nu mai reușește să dea de urma ei de peste două săptămâni.

Îngrijorați, părinții, plecați la muncă în Spania, s-au întors de urgență în țară și au anunțat poliția. Se gândesc la tot ce mai rău, inclusiv că este ținută sechestrată undeva și, poate, în pericol de moarte.

Olivia Sorina Lădar nu a mai fost văzută de prieteni de pe 15 iunie. Disperate, rudele femeii au cerut ajutorul poliției, dar nu au niciun indiciu. Vecinii tinerei spun că nu ar fi văzut-o într-un anturaj dubios.

Vecin: „Suntem foarte, foarte șocați de lucrul ăsta, că s-a întâmplat. O persoană foarte bună. Când ne-am întâlnit, era sociabilă, nu avea nicio problemă, ca să zic că aș fi văzut ceva mai aparte sau...Ne întâlneam la lift de multe ori.”

Vecină: „Suntem foarte afectați. Sorina o cheamă pe fată, are 34 de ani. Vorbeam așa când ne intersectam, vorbeam, ne salutam, discutam cu ea. Suntem foarte șocați. Sper să o găsească, să fie bine.”

Pe de altă parte, oamenii legii iau în calcul și ipoteza că femeia nu ar vrea să fie găsită. Totuși, potrivit unor surse, aceasta și-ar fi sunat tatăl preț de câteva clipe, după care a închis fără să spună locația unde se află. Situația a devenit și mai suspectă pentru părinții tinerei, după acest apel misterios.

Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Are o înălțime de un metru 68, 66 de kilograme, părul vopsit blond, ochi căprui și tenul deschis.”

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO