Tânără dispărută fără urmă. Mama ei se teme că a fost sechestrată

Ultima actualizare: 08-06-2020 18:05

O adolescentă de 17 ani, cu dizabilități, din Hăbeni - Dâmbovița, este dispărută de o săptămână, iar familia și polițiștii nu reușesc să îi dea de urmă.

 

Mama ei povestește că acum 7 zile a văzut-o în timp ce se urca într-o mașină cu doi bărbați, iar de atunci parcă a intrat în pământ.

Indivizii au fost identificați de anchetatori; unul dintre ei a recunoscut că a adăpostit-o o noapte în locuința lui, însă spune că a doua zi ar fi lăsat-o pe stradă și nu știe încotro s-a îndreptat.

Mama adolescentei dispărute se teme că fiica ei ar putea fi ținută cu forță undeva; grav este că fata nu și-a mai luat medicamentele, iar starea ei de sănătate s-ar putea înrăutăți.

Maricica Păunoiu, mama fetei dispărute: ”Fetița luată de aici, din fața porții, o mașină din Comișani, cu numere străine. Ei au luat-o și o țin undeva, s-ar putea să fie închisă și să îi facă rău”.

Cei doi tineri care au luat-o pe copilă în mașină susțin că nu știu unde s-ar afla.

Polițiștii i-au audiat, dar nu au reușit să afle de la ei decât că au stat de vorbă cu fata, fără să-i facă vreun rău, apoi ar fi lăsat-o să plece.

Adela Ion, vecină: ”Ia pastile, de sănătate. Ei spun că i-au dat drumul, dar acasă ea nu a apărut. Unde este dacă i-a dat drumul, de ce nu a văzut-o nimeni? Ori o ține sechestrată în casă, ori a plasat-o la alte persoane”.

Vasile Ion, vecin: ”A dispărut, am căutat-o de o săptămână cu mama ei. Nu știm mai multe. A fost luată de doi indivizi, au declarații la politie că au lăsat-o dimineața sau seara, au declarații diferite”.

Florin Neaga, vecin: ”Este bolnavă și probabil că au luat-o profitând de acest lucru. Nu poate avea grijă de ea, singură nu se poate întreține”.

Adolescenta dispărută are 1 metru 60 înălțime, aproximativ 55 de kilograme, păr blond, tuns până la nivelul umerilor și ochiul stâng artificial.

Fata este dată în urmărire națională. Cine o vede sau poate da detalii despre ea este rugat să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO