Explozie puternică într-un bloc din Satu Mare. Două persoane au fost rănite


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 11:24
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019 16:47
Categorie: Stiri actuale
explozie satu mare

O explozie puternică a zguduit din temelii în urmă cu aproape o oră un bloc de locuinţe din Satu Mare. Două persoane au fost rănite şi alţi 25 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă după ce într-un apartament s-a produs o deflagraţie puternică.

Panica s-a declanşat imediat, iar acum la faţa locului sunt mai multe echipaje de intervenţie.

Se pare că deflagraţia s-a produs într-o locuinţă de la etajul al treilea al imobilului. Două persoane care se aflau în apartament s-au ales cu arsuri de gradele doi şi trei. Alţi doi locatari au suferit atacuri de panică. Sunt şi locuinţe afectate grav de suflul exploziei. Trei dintre apartamente sunt distruse complet, iar alte zece au fost şi ele afectate. La faţa locului au ajuns acum şi pompierii care au evacuat zona şi nu mai lasă pe nimeni să intre în imobil.

Se fac verificări pentru a afla exact cauza producerii exploziei. Cele două persoane rănite au fost transportate de urgenţă la spitalul din Satu Mare. Oamenii aşteaptă acum să vadă ce se va întâmplă cu casele lor şi dacă structura de rezistenţă ablocului a fost afectată. Cel mai probabil locatarii vor fi nevoiţi să doarmă miercuri seara în altă parte.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO