Eliberat mai devreme din închisoare, a lovit din nou. Un singur pumn a fost de ajuns

Ultima actualizare: 15-01-2019 17:53

Un individ de 33 de ani din Pitești, eliberat în baza recursului compensatoriu în octombrie anul trecut, pentru tentativă de omor, a ajuns marți din nou în arest.

De această dată pentru că a lovit cu sălbăticie un bărbat cu care se certase într-un restaurant. Un singur pumn a fost de ajuns ca victima să sufere o dublă fractură de mandibulă.

Bărbatul a executat 3 ani şi 2 luni dintr-o pedeapsă de 5 ani şi 10 luni pentru tentativă de omor. În 2015, în urma unui scandal într-un local din oraş, el şi-a atacat adversarul cu sabia. Victima a fost salvată de medici, după ce a ajuns la spital cu o hemoragie extrem de puternică. Agresorul a fugit din ţară, însă a fost prins, extrădat, judecat şi condamnat.

În octombrie a fost eliberat mai devreme, ca urmare a ceea ce legea numeşte "condițiile grele" din închisoare. Două luni mai târziu, individul recidivează: bărbatul lovit cu pumnul, în toiul unei petreceri, are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Marți, magistraţii din Piteşti au decis arestarea preventivă a suspectului, pentru 30 de zile.

Paradoxal, dacă va fi condamnat definitiv până în 2022 pentru ultimul atac, bărbatul va beneficia din nou de recursul compensatoriu.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO