"Dormea cu leii in pat, lui Baloo ii dadea sa manance din gura". Ce se intampla la "ZOO Camataru"

Ultima actualizare: 28-02-2013 07:01

Pe langa libertate, Nutu Camataru isi pierde si animalele salbatice la care tinea mai ceva ca la ochii din cap, dupa cum spune mama lui.

Sunt 4 lei, cu care Mimi Camatareasa se lauda ca fiul ei dormea in pat, dar si doi ursi, la fel de buni prieteni cu temutul interlop, arestat preventiv in acest weekend. Pe toate, Nutu Camataru le detine ilegal, spun autoritatile, pe mosia sa din Ferentari, la capatul Bucurestiului. La doua zile dupa ce mascatii au rascolit domeniul, au trecut pe acolo si cei de la Garda de Mediu, care au vrut sa vada in ce conditii sunt tinute animalele si este posibil ca marti sa le ridice.

"Sa-i ia, na sa vedem ca unde o sa-i duca ca nu are ce sa le dea sa manance"

Mimi Camatareasa, mama celor doi interlopi Sile si Nutu Camataru, a iesit la poarta palatului din Ferentari exasperata de vizita Garzii de Mediu. Comisarii au venit sa verifice daca animalele pe care Nutu le creste de 15 ani sunt ingrijite si daca exista autorizatii pentru ele. Este vorba de 4 lei si 2 ursi, cateva pasari exotice si cai de rasa. Femeia spune ca Nutu avea mare grija de animale pe care le iubeste.

"Bine ca nu e barbatu ca astia sunt ca si copiii lui. Lui Baloo ii da sa manance din gura ... ca dormea cu leii in pat"

Mimi Camatareasa spune ca animalele erau hranite cu carne de cal verificata sanitar veterinar. De 15 ani, leii cresc in curtea familiei Camataru si intre timp au facut si 2 pui, care au cate 4 ani fiecare.

Garda de mediu care a inspectat locul timp de mai multe ore este insa de alta parere.

Despre pasiunea lui Nutu Camataru pentru animale se stie inca de la descinderile facute acum 10 ani. Si atunci anchetatorii au gasit lei si o cusca in care se presupunea ca erau bagati rivalii si amenintati ca sunt dati la fiarele salbatice. Cu toate acestea, abia acum autoritatile au hotarat sa ia leii si ursi.

Proprietatea lui Nutu Camataru se intinde pe mai multe hectare si este situata intre cartierele Ferentari si Berceni. Clanul a cumparat de-a lungul timpului mai multe terenuri si case pe care le-a unit intre ele. Felul in care au obtinut banii Sile si Nutu Camataru pentru a ridica un adevarat palat cu piscina si padocuri pentru cai, cu gradina zoologica, dar si un parc auto impresionant, nu a fost insa niciodata investigat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO