Director de primărie, sesiune de pedichiură cu o angajată. Ce explicație a avut


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: Scanaldegorj.ro
Data publicarii: Miercuri 10 Octombrie 2018 15:19
Categorie: Stiri actuale
Fotografie controversata cu un director din cadrul Primăriei Targu Jiu

Un director din cadrul Primăriei Târgu Jiu a stârnit controverse, după ce a fost surprins în timp ce este spălat pe picioare, în birou, chiar de o angajată din cadrul instituției.

Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP), a fost surprins în timpul unei sesiuni de pedichiură. Femeia de serviciu din cadrul instituției apare în fotografie cu un prosop pe genunchi, stând pe un scaun în fața directorului, în timp ce acesta ține un picior întins spre ea, conform Scanaldegorj.ro.

Pe biroul lui Rotaru se observă chiar și o sticlă de lac de unghii și acetonă. Sub scaunul acesta se află un lighean.

Potrivit sursei citate, Marian Rotaru ar adopta un comportament inadecvat față de subordonații săi, pe care i-ar jigni și umili. Scandaldegorj.ro mai notează că două angajate ale DPP ar fi fost chiar luate cu ambulanța de la serviciu, după ce li s-ar fi făcut rău, în urma unor dispute cu Rotaru.

Întrebat de jurnaliștii Digi24 despre controversata fotografie, directorul a explicat că a fost făcută în urmă cu doi ani, iar că angajata din imagine ar fi vrut să-i bandajeze piciorul, după ce l-ar fi luxat la un meci de fotbal. El a mai precizat că în lighean ar fi fost gheață.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Scanaldegorj.ro Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO