Descoperirea polițiștilor de frontieră într-o căruță încărcată cu iarbă. Ce se ascundea dedesubt

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
caruta
botosaneanul.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut, judeţul Botoşani, au descoperit și confiscat 1.500 pachete cu ţigări de contrabandă într-o căruță

Poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, un atelaj hipo care se deplasa dinspre localitatea Cotu Miculinți către malul râului Prut. La scurt timp, polițiștii au observat din nou atelajul, în care se afla iarbă aşezată suspect de înalt în căruţă.

După ce au percheziționat căruța, polițiștii au descoperit trei colete cu ţigări, ambalate în folie de culoare neagră, în valoare totală de aproximativ 17.000 lei, scrie botosaneanul.ro.

Conducătorul atelajului, a declarat că a găsit coletele pe malul râului Prut şi le-a încărcat în atelaj pentru a le transporta la domiciliu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO